Σώοι και αβλαβείς 23 παράνομοι μετανάστες σε νησίδα της Σύμης

Νεκρός ανασύρθηκε την Παρασκευή 8 αρτίου 2013, Φιλιππινέζος ναύτης, μέλους πληρώματος κρουαζιερόπλοιου, ο οποίος το πρωί, χτυπήθηκε από κάβο που έσπασε και έπεσε στο λιμάνι του Κατάκολου.
Η σορός του βρέθηκε από δύτες, σε κοντινή απόσταση από το κρουαζιερόπλοιο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 25χρονο Φιλιππινέζο, που εργαζόταν στο πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου Norwegian jade.  Το κρουαζιερόπλοιο, προερχόμενο από Ιταλία, προσπαθούσε να δέσει στο λιμάνι, το πρωί, προκειμένου να αποβιβάσει τους επιβάτες. Σύμφωνα με το ilialive.gr, o 25χρονος Φιλιππινέζος παρασύρθηκε από τμήμα του κάβου που έσπασε και βρέθηκε στην θάλασσα. 
(EUROKINISSI/ilialive.gr)
Νεκρός ανασύρθηκε την Παρασκευή 8 αρτίου 2013, Φιλιππινέζος ναύτης, μέλους πληρώματος κρουαζιερόπλοιου, ο οποίος το πρωί, χτυπήθηκε από κάβο που έσπασε και έπεσε στο λιμάνι του Κατάκολου. Η σορός του βρέθηκε από δύτες, σε κοντινή απόσταση από το κρουαζιερόπλοιο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 25χρονο Φιλιππινέζο, που εργαζόταν στο πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου Norwegian jade. Το κρουαζιερόπλοιο, προερχόμενο από Ιταλία, προσπαθούσε να δέσει στο λιμάνι, το πρωί, προκειμένου να αποβιβάσει τους επιβάτες. Σύμφωνα με το ilialive.gr, o 25χρονος Φιλιππινέζος παρασύρθηκε από τμήμα του κάβου που έσπασε και βρέθηκε στην θάλασσα. (EUROKINISSI/ilialive.gr) EUROKINISSI

Είκοσι τρεις παράνομοι μετανάστες διασώθηκαν κοντά στη Σύμη. Το σκάφος τους είχε βάλει νερά

Το Λιμενικό διέσωσε 23 παράνομους μετανάστες οι οποίοι βρίσκονταν σε νησίδα της Σύμης.

Είκοσι τρεις παράνομοι μετανάστες περισυνελέγησαν κοντά σε νησίδα της Σύμης, όταν το φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε σε δυσχερή θέση λόγω εισροής υδάτων.

Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Σύμης όπου και κρατούνται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network