Σπύρος Μπιμπίλας: Έρχονται νέες καταγγελίες, έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη

Σπύρος Μπιμπίλας: Έρχονται νέες καταγγελίες, έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη
Ο Σπύρος Μπιμπίλας eurokinissi

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ έκανε λόγο για περιπτώσεις ηθοποιών που έχουν υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά και διστάζουν να το αναφέρουν, υπό το φόβο να μη χάσουν την δουλειά τους.

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο κατάθεσης επιπρόσθετου φακέλου στην εισαγγελία που αφορά κακοποιήσεις, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, τονίζοντας πως το σωματείο, έχει δεχθεί επιπρόσθετες καταγγελίες.

“Κάθε μέρα δεχόμαστε καταγγελίες”, δήλωσε ο ηθοποιός, τονίζοντας πως οι καταγγελίες δεν αφορούν απαραίτητα βιασμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις, αλλά εν γένει κακοποιητικές συμπεριφορές στο πλαίσιο του εργασιακού βίου στο θέατρο.

Ο κ. Μπιμπίλας δήλωσε, παράλληλα, πως γνωρίζει περιπτώσεις που έχουν υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά και διστάζουν να το αναφέρουν, υπό το φόβο να μη χάσουν την δουλειά τους.

“Eμείς ως σωματείο ηθοποιών έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και αφού έχει αρχίσει να χαράσσεται ο δρόμος μέσα από αυτήν, θα περιμένουμε με σύνεση και καρτερία να δούμε πως θα εξελιχθούν οι καταστάσεις. Δεν λειτουργούμε με θυμικό, δεν λειτουργούμε με εκδίκηση λειτουργούμε με μόνο γνώμονα τους νόμους και την Δικαιοσύνη, τίποτε άλλο”, είπε.

Δείτε παρακάτω όλα όσα δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα