Μπιμπίλας: “Ο Φιλιππίδης με έβαλε εν αγνοία μου μάρτυρα υπεράσπισης”

Μπιμπίλας: “Ο Φιλιππίδης με έβαλε εν αγνοία μου μάρτυρα υπεράσπισης”
Πέτρος Φιλιππίδης ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λέφα, ότι η Ελπίδα Νίνου τον προσέγγισε για να υπερασπιστεί τον σύζυγό της. Τι αποκάλυψε για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Katerina” ήταν το πρωί της Τρίτης (16/11) ο Σπύρος Μπιπίλας, ο οποίος μίλησε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλππίδη, ο οποίος κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, σχολίασε αρχικά τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λέφα, ο οποίος αποκάλυψε πως η σύζυγος του κατηγορούμενου, Ελπίδα Νίνου, τον πήρε τηλέφωνο και του ζήτησε να πει πως ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έκανε αυτά για τα οποία κατηγορείται.

“Είμαι ένας άνθρωπος που ήμουν πολύ κοντά στη ζωή του Πέτρου Φιλιππίδη και στην οικογένειά του. Με την σύζυγό του ήμασταν πάρα πολύ φίλοι. Έχει δικαίωμα κάθε άνθρωπος να λέει την άποψή του και να αποκαλύπτει όσα έζησε όταν δούλευαν μαζί. Πάντως, είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι ο Γιώργος Λέφας σταμάτησε να κάνει παρέα μαζί του και να έχει οικογενειακές σχέσεις, κάτι δείχνει αυτό”, δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έπειτα, ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε πως, ο ίδιος κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης του προφυλακισμένου σκηνοθέτη και ηθοποιού εν αγνοία του.

Και μένα ο Πέτρος με έβαλε μάρτυρα υπεράσπισής του χωρίς να το γνωρίζω. Όταν με κάλεσε η Εισαγγελία, δεν ήξερα για τι με καλεί. Όταν έφτασα εκεί, έμαθα πως είμαι μάρτυρας υπεράσπισης. Ζήτησα να μην χαρακτηριστώ μάρτυρας υπεράσπισης. Ο Εισαγγελέας με χαρακτήρισε μάρτυρα αληθείας”, ανέφερε.

“Εγώ δεν μπορώ να πάρω τη θέση και να υπερασπίζομαι κάποιον, όταν κάποιες πολύ φίλες μου έχουν υποστεί πράγματα. Αυτές πρέπει να υπερασπιστώ. Ούτε να κάνω τον Πόντιο Πιλάτο μπορώ, ούτε να καταφερθώ εναντίον γυναικών, που κάποιες από αυτές είναι το ίδιο φίλες μου όπως ήταν ο Πέτρος”, συμπλήρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα