Σπύρος Μπιμπίλας: “Θα πάρει χρόνο, αλλά θα αποδοθεί Δικαιοσύνη”

Σπύρος Μπιμπίλας: “Θα πάρει χρόνο, αλλά θα αποδοθεί Δικαιοσύνη”
O Σπύρος Μπιμπίλας PAPADAKIS PRESS

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ τόνισε πως σε μια δυτική κοινωνία που λειτουργεί με τρόπο νόμιμο και όχι με λιθοβολισμό, πρέπει να ακολουθηθούν οι νόμιμες και τυπικές διαδικασίες.

“Δεν έχει σημασία αν γκρεμίζονται σαν χάρτινοι πύργοι κάποιοι υψηλά ιστάμενοι άνθρωποι. Σημασία έχει να διορθωθεί η κοινωνία, γιατί εμείς δίνουμε μήνυμα στην κοινωνία. Το έδωσε πρώτα ο αθλητισμός. Τώρα το θέατρο. Μπορεί μεθαύριο να μεταφερθεί στο δικό σας χώρο”, δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας για σεξουαλικές καταγγελίες για κακοποίηση και σεξουαλική παρενόχληση στο χώρου του θεάματος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Μπιμπίλας υποστήριξε ότι η διαδικασία εξέτασης των καταγγελιών στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ θα είναι πολύπλοκη, ώστε να εξεταστούν αναλυτικά όλα τα δεδομένα, ενώ ζήτησε από όλους να μην βιάζονται, καθώς θα χρειαστεί χρόνος για να αποδοθεί Δικαιοσύνη.

“Δεν είναι μια διαδικασία μία ή δύο ημερών, οι καταγγελίες είναι αρκετές, για αρκετούς, οπότε θα πάρει χρόνο, να έχουμε καρτερία και η Δικαιοσύνη θα αποδοθεί”, είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ, ενώ τόνισε πως σε μια δυτική κοινωνία που λειτουργεί με τρόπο νόμιμο και όχι με λιθοβολισμό, πρέπει να ακολουθηθούν οι νόμιμες και τυπικές διαδικασίες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα