Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης φτάνει στην πλατεία Λευκού Πύργου. Πίσω του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης του επιτίθεται λεκτικά on camera
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης φτάνει στην πλατεία Λευκού Πύργου. Πίσω του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης του επιτίθεται λεκτικά on camera KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC

Ως πολιτικός ενάγων καταθέτει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για την σε βάρος του επίθεση

Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης μετέβη πριν από λίγη ώρα ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης προκειμένου να παραστεί ως πολιτικώς ενάγων στη δίκη των κατηγορουμένων για την εις βαρος του επίθεση.

Ο κ. Μπουτάρης έχει καταθέσει και μήνυση κατά αγνώστων, ενώ αναμένεται να εξεταστεί ως μάρτυρας κατηγορίας από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκαν τρεις απο τους τέσσερις συλληφθέντες.

ADVERTISING

Οι κατηγορούμενοι πιθανότατα θα ζητήσουν τη νόμιμη αναβολή που δικαιούνται. Κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και διακεκριμένες φθορές. Οι ίδιες κατηγορίες απαγγέλθηκαν και σε βάρος του τέταρτου συλληφθέντα, ο οποίος ομως παραπέμφθηκε να δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων και ήδη αφέθηκε ελεύθερος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση στον Μπουτάρη - Στο αυτόφωρο τρεις συλληφθέντες

Χυδαίο παραλήρημα Ψωμιάδη κατά Μπουτάρη: "Πούλησε τη Μακεδονία η χολέρα, το πολιτικό τραβέλι"

SHARE:

24Media Network