Στα διόδια για Πάσχα: Πέρασε για κτηνίατρο στην Αρκαδία, έκοψαν χαρτί οδοντιάτρου για Κιλκίς

Στα διόδια για Πάσχα: Πέρασε για κτηνίατρο στην Αρκαδία, έκοψαν χαρτί οδοντιάτρου για Κιλκίς
Έλεγχοι στα διόδια Eurokinissi

Είπαν ότι πάνε στον οδοντίατρό τους στο Κιλκίς για να περάσουν, αλλά μάταια. Δειγματοληπτικά τηλεφωνήματα από τους αστυνομικούς προς τους γιατρούς για να εξακριβώσουν την εγκυρότητα των βεβαιώσεων. Δείτε τα απίστευτα περιστατικά.

Μία τεράστια ουρά έχει σχηματιστεί από το πρωί της Παρασκευής στα διόδια της Ελευσίνας, προκαλώντας αρκετή ταλαιπωρία στους διερχόμενους, αρκετοί εκ των οποίων ωστόσο αποδείχτηκαν παράνομοι.

Η αστυνομία έχει περιορίσει τις λωρίδες από όπου περνούν τα διερχόμενα αυτοκίνητα σε δύο ώστε να πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους σε όσους θέλουν να περάσουν, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργεί κυκλοφοριακή συμφόρηση στο σημείο και να υπάρχει μεγάλη αναμονή για τη διέλευση από τα διόδια.

Η ανάγκη για “Πάσχα στο χωριό” πάντως, το οποίο απαγορεύτηκε, με το άνοιγμα των διαπεριφερειακών μετακινήσεων να ορίζεται για τις 15 Μαΐου, φαίνεται να ενεργοποίησε και την “ευρηματικότητα” αρκετών οι οποίοι επιχείρησαν να περάσουν τα χρησιμοποιώντας “ευφάνταστες” δικαιολογίες και σαφώς παράνομα χαρτιά.

Όπως θα δείτε και στο ακόλουθο βίντεο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, κάποιοι επέδειξαν χαρτί οδοντιάτρου στους αστυνομικούς για να ταξιδέψουν στο Κιλκίς, με την προσπάθειά τους ωστόσο να βρίσκει… τοίχο. Κι αυτό διότι, ο αστυνομικός που πραγματοποιούσε εκείνη την ώρα τον έλεγχο, κάλεσε τον εν λόγω οδοντίατρο για να διαπιστώσει πως δεν υπήρχε κανένα προγραμματισμένο ραντεβού. Σε άλλο περιστατικό, πάντα σύμφωνα με όσα μετέφερε η ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, επίδοξοι ταξιδιώτες επικαλέστηκαν ως δικαιολογία ότι “έσπασαν τα νερά” στο εξοχικό τους, κάτι που επίσης δεν έπιασε.

Πάντως, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, υπήρχε και ένα περιστατικό με μία οικογένεια που επέδειξε χαρτί κτηνιάτρου για το σκυλί τους και στους οποίους φέρεται να επετράπη η διέλευση με προορισμό την Αρκαδία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα