Στάθης Παναγιωτόπουλος: “Έχει μετανιώσει για την συμπεριφορά του”, λέει ο δικηγόρος του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: “Έχει μετανιώσει για την συμπεριφορά του”, λέει ο δικηγόρος του
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις έρευνες στο σπίτι του INTIME NEWS

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τη σημερινή του αυτόβουλη εμφάνιση έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών Αρχών δηλώνει ο συνήγορος υπεράσπισης του.

«Συντετριμμένος και μετανιωμένος για την κατακριτέα συμπεριφορά του» είναι σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του, Γεώργιο Δακουρά, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος σε δήλωσή του σημείωσε ότι σήμερα έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών αρχών.

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τη σημερινή του αυτόβουλη εμφάνιση έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών Αρχών προκειμένου να συνδράμει στην έρευνα που διεξάγεται έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στις διωκτικές αρχές όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομά του να αντιμετωπισθούν στις πραγματικές τους διαστάσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τη voria πρόσθεσε δε ότι οι ανακριβείς, ανυπόστατες και ενδεχομένως κατασκευασμένες φήμες περί δήθεν αναχώρησής του στο εξωτερικό, ώστε να αποφύγει τις αρχές, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Σας μεταφέρω ότι είναι συντετριμμένος και ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για την κατακριτέα συμπεριφορά του», κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα