Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εννιά γυναίκες αγωνιούν για τα βίντεο, αλλά ο ίδιος έφυγε για Μεξικό

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εννιά γυναίκες αγωνιούν για τα βίντεο, αλλά ο ίδιος έφυγε για Μεξικό
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος Youtube

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να ταξίδεψε μαζί με τη σύζυγό του στο Μεξικό. Πολλά τηλεφωνήματα και έκκληση στις αρχές για βίντεο που βρίσκονται στο διαδίκτυο.

Όλο και πληθαίνουν οι καταγγελίες σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από γυναίκες που φέρονται να έχουν υπάρξει αλλά και να να παραμένουν θύματα, είτε renevge porn, είτε της επιλογής του να δημοσιεύει οπτικοακουστικό υλικό από τις ερωτικές τους συνευρέσεις σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το πρωί της Κυριακής η εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”, βίντεο με προσωπικές στιγμές γυναικών που είχε διαρρεύσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο διαδίκτυο παραμένουν στο διαδίκτυο. Μάλιστα, τουλάχιστον 9 κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με τις Αρχές εκφράζοντας την αγωνία τους για το αν βίντεο στα οποία εμφανίζονται οι ίδιες εξακολουθούν να βρίσκονται σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες και κάνοντας έκκληση αναζητώντας τρόπους για να κατέβουν.

Την ίδια ώρα, πάντως, ο ίδιος ο Παναγιωτόπουλος βρίσκεται εκτός Ελλάδας, καθώς, όπως αποκάλυψε η εκπομπή, αποφάσισε τελευταία στιγμή να αλλάξει προορισμό και να μην ταξιδέψει (από τη Θεσσαλονίκη) στην Αλόννησο, αλλά σε άλλη χώρα και ήπειρο.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εθεάθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, από όπου, μαζί με τη σύζυγό του ταξίδεψαν στο Μεξικό.

Όπως ανέφερε μάλιστα ο Οδυσσέας Μητσόπουλος που μετέφερε το ρεπορτάζ, “Είναι μία διασταυρωμένη πληροφορία. Τον συναντήσαμε, τον είδαμε, ήμασταν εκεί. Ήταν ευδιάθετος”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα