Στέφανος Τσιτσιπάς: Τώρα δηλώνει πως θα εμβολιαστεί – “Θέλω να έχω μια κανονική κοινωνική ζωή”

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τώρα δηλώνει πως θα εμβολιαστεί – “Θέλω να έχω μια κανονική κοινωνική ζωή”
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς glomex

"Θέλω να έχω μια κανονική κοινωνική ζωή", δήλωσε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μιλώντας για τους λόγους που θα τον οδηγήσουν να εμβολιαστεί. Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη.

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά περί εμβολιασμού, τόσο στα εγχώρια social media όσο και στην πολιτική σκηνή, καθώς ο ίδιος ήταν μάλιστα ένα από τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην καμπάνια του υπουργείου Υγείας υπέρ του εμβολιασμού, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αποκάλυψε πως τελικά θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Μιλώντας σε μια one-to-one συνέντευξη με τον Γιώργο Λιάγκα για το “Πρωινό”, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκαθάρισε αρχικά πως ουδέποτε προώθησε τον εμβολιασμό, ωστόσο δεν ήταν ποτέ ο ίδιος κατά του εμβολιασμού, “υποστηρίζω οποιονδήποτε θέλει να πάει και να εμβολιαστεί. Εγώ δεν είμαι γιατρός, είμαι αθλητής του τένις και η άποψή μου μπορεί να μην είναι και η καλύτερη άποψη όταν έχει να κάνει με ιατρική. Ό,τι ερωτήσεις έχουν να κάνουν με τένις είμαι καλύτερος, παρά σε ό,τι αφορά την ιατρική”.

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν σκοπεύει να εμβολιαστεί, ο τενίστας απάντησε πως είναι κάτι που θα συμβεί φέτος, καθώς όπως εξήγησε, “το κάνω για να έχω μια κανονική κοινωνική ζωή”.

Έχει μετανιώσει για κάποια από τις δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν; Ο ίδιος απάντησε αρνητικά και σχολίασε πως “είναι δικές μου απόψεις και γνώμες. Ό,τι γράφω και ό,τι λέω το έχω σκεφτεί πολλές φορές πριν το πω και φυσικά δεν υπάρχει κακία και δεν υπάρχει κάτι αρνητικό πίσω από αυτό, παρ’ όλο που υπήρξαν άνθρωποι που το είδαν με ‘κακή ματιά’ και με έκραξαν”.

Δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί και σε μια από τις σκοτεινές περιόδους της ζωής του και μίλησε ανοιχτά για την κατάθλιψη που βίωσε. “Ένιωθα ότι η ζωή δεν είχε πλέον νόημα και εκείνη τη χρονιά (της καραντίνας) είχα πολλούς στόχους να πραγματοποιήσω και ήμουν πολύ πεινασμένος να δείξω έναν καινούργιο Στέφανο και αυτή η ευκαρία δεν μου δόθηκε και ήξερα ότι αυτή η χρονιά θα έφευγε, δεν θα μπορούσα να επιδιώξω να κάνω πράγματα τα οποία είχα σαν στόχο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα