Στη φυλακή εκτιμητής της Αστυνομίας - Φέρεται να 'έβαζε χέρι' στα κλοπιμαία

Εκδήλωση για την επιστροφή του ιατρικού εξοπλισμού που εκλάπη από νοσοκομεία της χώρας μας και παραδόθηκε  από τις κολομβιανές αρχές την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, στο κτίριο της ΓΑΔΑ. Τον εξοπλισμό παρέλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, από τις αστυνομικές αρχές.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Εκδήλωση για την επιστροφή του ιατρικού εξοπλισμού που εκλάπη από νοσοκομεία της χώρας μας και παραδόθηκε από τις κολομβιανές αρχές την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, στο κτίριο της ΓΑΔΑ. Τον εξοπλισμό παρέλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, από τις αστυνομικές αρχές. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του. Ο 63χρονος είχε υποστηρίξει πως επρόκειτο για λάθος

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 63χρονος επίσημος πραγματογνώμονας-εκτιμητής κοσμημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας, με έδρα το Κολωνάκι, ο οποίος φέρεται να έκλεβε... κλοπιμαία.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο κατηγορούμενος, αφού απολογήθηκε, προφυλακίστηκε και οδηγήθηκε στη φυλακή. Ούτε ο ίδιος ούτε ο συνήγορός του θέλησαν να προχωρήσουν σε κάποια δήλωση.

Κατά την κατηγορία, ο 63χρονος εμφανίζεται να έκλεβε ακριβά και πολύτιμα κοσμήματα αντικαθιστώντας τα με ψεύτικα ή μικρότερης αξίας, για να παραδοθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Στελέχη της Ασφάλειας. Μάλιστα, σε έρευνα της αστυνομίας στην επιχείρησή του, και βρήκαν κοσμήματα που είχαν παραποιηθεί ή παρακρατηθεί.

Ο ίδιος πάντως προανακριτικά είχε υποστηρίξει πως επρόκειτο για δικό τους λάθος, λόγω φόρτου εργασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δικαιοσύνη, Αστυνομία
SHARE: