Στη Ναύπακτο ο Εμίρης του Κατάρ – Δείπνο με τον 3ο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο

Στη Ναύπακτο ο Εμίρης του Κατάρ – Δείπνο με τον 3ο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο
Το γιοτ του Εμίρη στη Ναύπακτο

Στη Ναύπακτο βρίσκεται ο Εμίρης του Κατάρ, απολαμβάνοντας μαζί με την οικογένειά του τις διακοπές τους. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις διακοπές του 3ου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο.

Τον 3ο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο υποδέχθηκε η Ναύπακτος, καθώς ο Εμίρης και πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ, Χαμάντ Μπιν Χαλίφα, επέλεξε την ειδυλλιακή πόλη για τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, βρέθηκε στο Amarillys Roof Garden απολαμβάνοντας μια μοναδική θέα του λιμανιού της Ναυπάκτου. Το μενού, σύμφωνα με πληροφορίες, περιελάμβανε φρέσκα ψάρια.

Παράλληλα, έκανε βόλτα και στα στενά της πόλης, ξοδεύοντας σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ σημαντικά ποσά για αγορές.

Σημειώνεται ότι ο Εμίρης, που μένει στην υπερπολυτελή θαλαμηγό του, επισκέφθηκε νωρίτερα και το Ναύπλιο.

Το Al Mirqab , το 5ο μεγαλύτερο γιοτ στον κόσμο, ιδιοκτησία του Εμίρη του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλιφά Αλ Θανί, βρίσκεται εντυπωσιάζοντας τους περαστικούς με το μέγεθος και την πολυτέλεια του στην Ναύπακτο και συγκεκριμένα στην παραλία της Ψανής.

Ποιός είναι ο Χαμάντ μπιν Χαλίφα

Ο Χαμάντ μπιν Χαλίφα ήταν ο ηγέτης του Κατάρ από το 1995 ως το 2013. Το 1977 ανακηρύχθηκε διάδοχος του θρόνου και ήρθε στην εξουσία το 1995 με την ανατροπή του πατέρα του, Εμίρη Χαλίφα.

Έχει τιμηθεί με διάφορα παράσημα και μετάλλια. Γεννήθηκε στην Ντόχα την 1η Ιανουαρίου 1952. Ανήκει στην οικογένεια Αλ-Θανί (Al-Thani). Αποφοίτησε από τη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία το 1971 στο Σάντχερστ (Sandhurst) του Ηνωμένου Βασιλείου και αργότερα έγινε διοικητής των ενόπλων δυνάμεων του Κατάρ. Κατέλαβε την εξουσία στις 26 Ιουνίου του 1995 με την ανατροπή του πατέρα του, Εμίρη Χαλίφα μπιν Χαμάντ (Khalifa bin Hamad Al Thani), ενώ ο τελευταίος βρισκόταν στη Γενεύη.

Παντρεύτηκε τη Σεΐχα Μοζάχ Μπιντ Νασέρ Αλ-Μισνέντ (Sheikha Mozah Bint Nasser Al-Missned). Παραιτήθηκε τον Ιούνιο του 2013 υπέρ του γιου του, Ταμίμ μπιν Χαμάντ (Sheikh Tamim Bin Hamad Al-Thani), ο οποίος τον διαδέχθηκε στις 25 Ιουνίου 2013.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα