Στην κυκλοφορία τα Τέμπη

Οδηγοί ακολουθούν εναλλακτικές διαδρομές στην εθνική οδό Αθήνας - Θεσσαλονίκης το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010, μετά το κλείσιμο των Τεμπών το βράδυ της Παρασκευής εξαιτίας πτώσης βράχου στο οδόστρωμα. (EUROKINISSI // ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ)
Οδηγοί ακολουθούν εναλλακτικές διαδρομές στην εθνική οδό Αθήνας - Θεσσαλονίκης το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010, μετά το κλείσιμο των Τεμπών το βράδυ της Παρασκευής εξαιτίας πτώσης βράχου στο οδόστρωμα. (EUROKINISSI // ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ) EUROKINISSI

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία από τις 8 το βράδυ της Τετάρτης η κοιλάδα των Τεμπών, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Τι περιελάμβαναν τα έργα

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε η κοιλάδα των Τεμπών στις 8 το βράδυ, μετά την ολοκλήρωση των τριήμερων εργασιών βραχοπροστασίας που έγιναν στην περιοχή από ειδικά συνεργεία.

Όπως είναι γνωστό, στα πλαίσια του προληπτικού ελέγχου που διεξάγει η εταιρία «Αιγαίου ΑΕ», για την καλύτερη ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών, υλοποιείται το πρόγραμμα τακτικής συντήρησης των συστημάτων βραχοπροστασίας που έχουν εγκατασταθεί στα Τέμπη και προβλέπει δύο ελέγχους το χρόνο, οι οποίοι πραγματοποιούνται από την εξειδικευμένη Ελβετική εταιρεία GEOTEST κάθε άνοιξη και φθινόπωρο. Την Δευτέρα οι εργάτες αποκόλλησαν ένα μεγάλο βράχο, την Τρίτη μικρότερες πέτρες και σήμερα οι εργασίες επικεντρώθηκαν στην συντήρηση και εγκατάσταση των προστατευτικών φρακτών και διχτύων και τέλος στην αποκατάσταση του οδοστρώματος.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network