Στο αυτόφωρο οι 61 συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Κερατσίνι

Κάτω από καταρρακτώδη βροχή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014, στην ππόλη των Τρικάλων το συλλαλητήριο στην μνήμη του Παύλου Φύσσα με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την δολοφονία του στο Κερατσίνι. 
Στην συκέντρωση συμμετείχαν μέλη της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και συλλογικότητες. Πραγματοποιήθηκε πορεία μέσα από τον πεζόδρομο της οδού Ασκληπιού και με κατεύθυνση τα κλειστά γραφεία της "Χρυσής Αυγής" που περιφρουρούσε διμοιρία των ΜΑΤ.
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Κάτω από καταρρακτώδη βροχή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014, στην ππόλη των Τρικάλων το συλλαλητήριο στην μνήμη του Παύλου Φύσσα με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την δολοφονία του στο Κερατσίνι. Στην συκέντρωση συμμετείχαν μέλη της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και συλλογικότητες. Πραγματοποιήθηκε πορεία μέσα από τον πεζόδρομο της οδού Ασκληπιού και με κατεύθυνση τα κλειστά γραφεία της "Χρυσής Αυγής" που περιφρουρούσε διμοιρία των ΜΑΤ. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Στο αυτόφωρο το Σάββατο 61 συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Κερατσίνι. Άλλοι τρεις θα οδηγηθούν τη Δευτέρα στον ανακριτή

Προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα στον ανακριτή πήραν οι τρεις από τους 64 συνολικά συλληφθέντες για τα επεισόδια στην αντιφασιστική πορεία μνήμης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, πριν από ένα χρόνο.

Όλοι οι συλληφθέντες κρατούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και υπόλοιποι 61 θα οδηγηθούν στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στο αυτόφωρο.

Ορισμένες από τις κατηγορίες που τους βαρύνουν, κατά περίπτωση, είναι διατάραξη οικιακής ειρήνης, φθορά ξένης περιουσίας και παράνομη κατοχή εκρηκτικών.

Ένας από τους συλληφθέντες κατηγορείται, επίσης, για επίθεση με βόμβα μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν επί της οδού Σαλαμίνος, στο ΚΕΠ της περιοχής, στο κτίριο του οποίου προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές.

SHARE:

24Media Network