Στο εδώλιο ο Σταύρος Ψυχάρης

Στο εδώλιο ο Σταύρος Ψυχάρης
ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ--Β ΓΥΡΟΣ ΨΗΦΟΦΡΙΑ--ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ// ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Η υπόθεση αφορά στο δάνειο ύψους περίπου 57 εκατομμυρίων ευρώ, που είχε λάβει για να αγοράσει μετοχές του ΔΟΛ

Σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων παραπέμπεται ο πρώην κραταιός άνδρας του Δημοσιογραφικού Ομίλου Λαμπράκη και εκδότης, Σταύρος Ψυχάρης.

Κατηγορείται με το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στην απιστία, καθώς φέρεται ότι είχε λάβει από την Alpha Bank δάνειο ύψους περίπου 57 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να αγοράσει μετοχές του ΔΟΛ. Κατά την κατηγορία, το δάνειο χαρακτηρίστηκε προσωπικό χωρίς να δοθούν επαρκείς εγγυήσεις.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, στο εδώλιο μαζί με τον πρώην εκδότη θα καθίσουν ακόμη δέκα στελέχη της τράπεζας που κατηγορούνται για την αξιόποινη πράξη της απιστίας στην υπηρεσία, τα οποία εμφανίζονται να ενέκριναν τη χορήγηση του συγκεκριμένου δανείου.

Υπενθυμίζεται ότι εισήγηση στο δικαστικό συμβούλιο είχε καταθέσει η εισαγγελέας Εφετών, Αικατερίνη Αντωνίου, η οποία είχε προτείνει να δικαστούν και οι έντεκα κατηγορούμενοι για τις κακουργικές αξιόποινες πράξεις που τους είχαν αποδοθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα