Στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης η ΚΝΕ: Καταδικάζουμε την επίθεση από φασιστοειδή (VIDEO)

grtimes.gr

Μαζική εξόρμηση έξω από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης όπου νωρίτερα έγιναν επεισόδια, πραγματοποιούν από το μεσημέρι μέλη της ΚΝΕ.

Μοιράζοντας έντυπο υλικό και λέγοντας στου μαθητές “ψηλά το κεφάλι, δεν φοβόμαστε”, μέλη της ΚΝΕ καταδικάζουν την σημερινή επίθεση που δέχθηκαν οι φοιτητές από άτομα που βγήκαν από το σχολικό συγκρότημα του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

“Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκαν μέλη φοιτητικών συλλόγων στις 28/9 από φασιστοειδή, περιθωριακά στοιχεία που καμία σχέση δεν έχουν με τους μαθητές και το μαθητικό κίνημα, έξω από σχολεία της Σταυρούπολης . Οι μαθητές της Σταυρούπολης και της Θεσσαλονίκης τους έχουν απομονώσει στην πράξη στα σχολεία τους”, τονίζουν, σύμφωνα με το Grtimes, επισημαίνοντας ότι “γνωρίζουμε πολύ καλά το ρόλο των φασιστών στα σχολεία , στις σχολές , στις γειτονιές. Γνωρίζουμε ότι τους ενοχλεί η δράση των μαθητικών συμβουλίων , των φοιτητικών συλλόγων όταν διεκδικούν τα δικαιώματά τους . Τους ενοχλεί η οργάνωσή μας οι συνελεύσεις μας , όταν  πιστεύουμε στη δύναμη μας”.

Όπως δήλωσε μαθήτρια του σχολείου και  μέλος του 15μελους, τα επεισόδια έγιναν από μια ομάδα ατόμων που βγήκαν από τον χώρο του σχολείου και οι μαθητές ζητούν να απομονωθούν έως και να εκδιωχθούν αυτά τα άτομα, καταδικάζοντας τις ενέργειές τους. “Είναι απαράδεκτο μια μερίδα 20 ατόμων ανάμεσα σε τόσα άτομα να κάνουν κουμάντο και οι υπόλοιποι να φοβούνται”, τόνισε, ενώ έκανε λόγο στη συνέχεια για bullying  που δέχονται πολλοί μαθητές.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ.Κ.Ε

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK