Στους δρόμους οι αγρότες

Φωτογραφίες από την έναρξη της κινητοποίησης στο κέντρο της πόλης της Κομοτηνής και συγκεκριμένα στο κτίριο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Φωτογραφίες από την έναρξη της κινητοποίησης στο κέντρο της πόλης της Κομοτηνής και συγκεκριμένα στο κτίριο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Στο τελωνείο των Κήπων αγρότες και κτηνοτρόφοι του Έβρου - «Μπλόκο» στη διέλευση φορτηγών

Αγρότες και κτηνοτρόφοι του Έβρου βρίσκονται, με τα τρακτέρ τους, στο τελωνείο των Κήπων και από τις 2 μετά το μεσημέρι δεν επιτρέπουν τη διέλευση φορτηγών, διαμαρτυρόμενοι για τα προωθούμενα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα που αφορούν τον κλάδο τους.

Η κινητοποίηση είχε προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί, καθυστέρησε όμως, καθώς την πορεία των αγροτικών μηχανημάτων προς το τελωνείο σταμάτησαν αστυνομικές δυνάμεις, στο ύψος του Πέπλου, λίγα χιλιόμετρα πριν από τους Κήπους.

Ύστερα από αρκετές ώρες διαπραγματεύσεων, τα τρακτέρ έφτασαν στο τελωνείο, όπου και προχώρησαν στη διακοπή της κίνησης των φορτηγών (Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα και λεωφορεία διέρχονται κανονικά), παρουσία πάντα ικανής αστυνομικής δύναμης.

Η κινητοποίηση θα ολοκληρωθεί στις 12 το βράδυ.

SHARE:

24Media Network