Συγγενής θυμάτων στο Μάτι έδειρε αξιωματικό της Πυροσβεστικής

Συγγενής θυμάτων στο Μάτι έδειρε αξιωματικό της Πυροσβεστικής
Πυροσβέστες στο Μάτι μετά την πυρκαγιά Eurokinissi

Ένας 51χρονος που έχασε τους γονείς του στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι μετέβη χθες στην Υπηρεσία και απαίτησε να αλλάξει την αρχική του κατάθεση- Οι αξιωματικοί ότι αυτό δεν ήταν δυνατό να συμβεί προανακριτικά και ήρθε σε συμπλοκή μαζί τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Η κακή ψυχολογική κατάσταση και ο πόνος από τις συνέπειες της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι συνεχίζουν να έχουν θλιβερά αποτελέσματα.

Το πρωί της Παρασκευής ένας 51χρονος που έχασε τους γονείς του στην φονική πυρκαγιά, μετέβηκε στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, επί της οδού Λάρνακος, στο Περιστέρι.

Εκεί απαίτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, να αλλάξει την αρχική του κατάθεση, που είχε δώσει και ο διοικητής της Υπηρεσίας, μαζί με έναν ακόμη αξιωματικό της Πυροσβεστικής του εξήγησαν πως αυτό δεν ήταν δυνατό να συμβεί στη φάση της προανάκρισης.

Τότε εκείνος, εξοργίστηκε και ήρθε στα χέρια με τους δύο αξιωματικούς, με αποτέλεσμα να γρονθοκοπήσει τον ίδιο τον διοικητή της Υπηρεσίας και να τον τραυματίσει στον θώρακα.

Οι πυροσβέστες κάλεσαν την Αστυνομία, άντρες της οποίας ακινητοποίησαν τον 51χρονο και τον συνέλαβαν με την διαδικασία του Αυτοφώρου.

Ο επικεφαλής αξιωματικός της Υπηρεσίας διεκομίσθη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και σήμερα το μεσημέρι πήρε εξιτήριο. Για το θλιβερό περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα