Συλλήψεις για παραεμπόριο έξω από την ΑΣΟΕΕ

Συλλήψεις για παραεμπόριο έξω από την ΑΣΟΕΕ
ΕΛΑΣ

Συνελήφθησαν τρεις Μπαγκλαντεσιανοί για διακίνηση απομιμητικών προϊόντων-Κατασχέθηκαν 381 ζευγάρια αθλητικών υποδημάτων, 341 πακέτα καρτών κινητής τηλεφωνίας και 297 αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων

Συνελήφθησαν στην οδό Κότσικα στην Αθήνα, πλησίον του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρείς Μπαγκλαντεσιανοί, ηλικίας 19, 21 και 32 ετών, για διακίνηση απομιμητικών προϊόντων.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της απάτης, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, καθώς και των Νόμων περί παρεμπορίου, περί σημάτων, περί αθέμιτου ανταγωνισμού και περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

ADVERTISING
Συλλήψεις για παραεμπόριο έξω από την ΑΣΟΕΕ
ΕΛΑΣ

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίσθηκαν οι δράστες την στιγμή που εξέρχονταν από πολυκατοικία, στο υπόγειο της οποίας φυλάσσονταν, εντός αποθήκης, προϊόντα παρεμπορίου, απομιμητικά και μη.

Όπως διαπιστώθηκε, τα παραπάνω απομιμητικά προϊόντα τα διέθεταν προς πώληση σε πλανόδιους πωλητές, στην οδό Πατησίων πλησίον του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην κατοχή τους καθώς και από την έρευνα στην αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 381 ζευγάρια αθλητικά υποδήματα, που έφεραν σήματα επώνυμων εταιρειών, 341 πακέτα καρτών κινητής τηλεφωνίας διαφόρων εταιρειών, 297 αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων.

Περαιτέρω, επισημαίνεται ότι ο 32χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για όμοια αδικήματα. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

SHARE:

24Media Network