Συλλήψεις παρκαδόρων έξω από νυχτερινά κέντρα διασκέδασης

Περιπολικό Αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου)
Περιπολικό Αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Οι συλληφθέντες έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση απόδειξης, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα νυχτερινά κέντρα και τα στάθμευαν σε οδούς, πεζοδρόμια κλπ. δημόσιους χώρους

Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων, για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, από βραδινές ώρες της Παρασκευής έως και τα ξημερώματα του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης, στην περιοχή του Κέντρου της Αθήνας.

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη έξι ατόμων (τριών Ελλήνων και τριών αλλοδαπών), οι οποίοι εργάζονταν ως παρκαδόροι.

ADVERTISING

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση φορολογικού παραστατικού (απόδειξη), παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και στάθμευαν αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια κλπ. δημόσιους χώρους, τους οποίους είχαν καταλάβει με κώνους, σιδερένια εμπόδια και άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τροχαία
SHARE:

24Media Network