Σύλληψη Φλώρου: Η συνεδρίαση εξπρές που τον οδηγεί στη φυλακή

Σύλληψη Φλώρου: Η συνεδρίαση εξπρές που τον οδηγεί στη φυλακή

Στο σπίτι του στη Γλυφάδα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ο επιχειρηματίας Αρ. Φλώρος, ο οποίος αρχικά προσήχθη στη ΓΑΔΑ. Οι αρχές τον θεώρησαν ύποπτο φυγής την ώρα που οι αποκαλύψεις του NEWS 24/7 και του ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ 24/7 έδωσαν τις πραγματικές διαστάσεις στην υπόθεση της αποφυλάκισής του. Τι του ανέφεραν οι αστυνομικοί. Το παρασκήνιο της σύλληψής του.

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προσήχθη αργά το βράδυ της Παρασκευής ο καταδικασμένος σε 21 χρόνια κάθειρξη για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa – Hellas Power, Αριστείδης Φλώρος, ο οποίος αποφυλακίστηκε την περασμένη Παρασκευή για λόγους υγείας.

Ο καταδικασθείς θα κρατηθεί στη ΓΑΔΑ έως την έκδοση του εντάλματος σύλληψης που αναμένεται εντός των επόμενων ωρών. Η αιτιολογία που δόθηκε στον Αριστείδη Φλώρο για την προσαγωγή και κατόπιν σύλληψή του φέρεται να ήταν η διασφάλιση μη διαφυγής του, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι μπορούσε να καταστεί ύποπτος φυγής. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, στον ίδιο αναφέρθηκε από τους αστυνομικούς ότι πρόκειται για απλή εξακρίβωση στοιχείων.

Παράλληλα συνεδρίασε εκτάκτως απόψε το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας προκειμένου να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή ή όχι την έφεση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας Λάμπρου Σοφουλάκη, κατά του βουλεύματος με το οποίο αποφυλακίστηκε ο επιχειρηματίας, με ποσοστό αναπηρίας 67%. Το Συμβούλιο αποφάσισε τελικώς την ακύρωση του βουλεύματος αποφυλάκισης του Άρη Φλώρου, που σημαίνει ότι ο επιχειρηματίας θα οδηγηθεί πίσω στις φυλακές προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

Είχε προηγηθεί η σχετική παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτη προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας για την απόλυση υπό όρους προκάλεσε σάλο αντιδράσεων, ενώ η ιατρός Καλλιρόη Λάμπρου σε αποκλειστικές δηλώσεις της στο News 24/7 επεσήμανε ότι ουδέποτε εξέτασε τον συγκεκριμένο κρατούμενο ούτε και υπέγραψε σχετική γνωμάτευση, υποστηρίζοντας ότι το πιστοποιητικό μελέτης ύπνου φέρει πλαστή υπογραφή.

Είχε προηγηθεί το έγγραφο της διοικήτριας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμού, Π. Γκουλέκας – Μητσάκη, που χαρακτήρισε ανυπόστατη τη σφραγίδα της συγκεκριμένης γνωμάτευσης, ενώ και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π. Πολάκης κατήγγειλε μέσω του Ραδιοφώνου 24/7 στους 88,6 πιστοποιητικά και γνωματεύσεις ως προϊόντα πλαστογραφίας, κατακεραυνώνοντας τόσο εμπλεκόμενους ιατρούς όσο και δικαστές για τον ενδεχόμενο ρόλο τους στη ιστορία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα