Σύλληψη για ναρκωτικά: Η ποσότητα κοκαΐνης στην τουαλέτα και η σύνδεση με την παίκτρια ριάλιτι

Σύλληψη για ναρκωτικά: Η ποσότητα κοκαΐνης στην τουαλέτα και η σύνδεση με την παίκτρια ριάλιτι
Shutterstock

Ο σύντροφος της παίκτριας ριάλιτι έσπευσε να "πάρει πάνω του την ευθύνη", ωστόσο αρκετά "θολά" σημεία φέρονται να υπάρχουν στην υπόθεση, μαζί και ευρήματα στα χέρια των αρχών. Πώς έφτασε στα ίχνη της παίκτριας ριάλιτι η αστυνομία.

Τα λιμνάζοντα νερά της εγχώριας showbiz τάραξε η είδηση για τη σύλληψη της πρώην παίκτριας του γνωστού ριάλιτι Power of Love και του συντρόφου της από Αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών για κατοχή ναρκωτικών (7,8 κιλά κοκαΐνης) την περασμένη Πέμπτη (09/09) στην περιοχή της Νέας Σμύρνης,

Το ζευγάρι συνελήφθη για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών (ο σύντροφός της κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων), ενώ έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα. Μάλιστα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έκρινε πως ο άνδρας θα πρέπει να διωχθεί και για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων καθώς προέβαλε σθεναρή αντίσταση κατά τη σύλληψή του, χτυπώντας με τα χέρια και τα πόδια τους αστυνομικούς.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε ενώπιον του τακτικού ανακριτή και αναμένεται να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως, ο σύντροφος της πρώην παίκτριας ριάλιτι κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της συντρόφου του, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 7 κιλών και 827 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 7.827,1 γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 5.050 ευρώ, Ι.Χ. αυτοκίνητο, δίκυκλη μοτοσυκλέτα και τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Η ανάληψη ευθύνης που συγκρούεται με τα ευρήματα στην τουαλέτα

Ο σύντροφος της παίκτριας του Power of Love θέλησε να “πάρει πάνω του την ευθύνη” για την κατοχή και διακίνηση της κοκαΐνης, όπως προκύπτει από τη δήλωση του νομικού του εκπροσώπου, Σταύρου Γεωργόπουλου, ο οποίος δήλωσε σχετικά: “Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεως του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες”.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, όπως προκύπτει από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα που διέμεναν μαζί, η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,1 γραμμαρίου, γεγονός που κινεί τις υποψίες των αρχών και δημιουργεί ερωτηματικά για την εμπλοκή της, κι αυτό διότι η συγκεκριμένη ποσότητα φέρεται να βρέθηκε στην τουαλέτα.

ΕΛ.ΑΣ.

Από τη Δίωξη Ναρκωτικών, όπως μεταδίδει το MEGA, η εν λόγω κίνηση ερμηνεύεται πως το άτομο που βρισκόταν μέσα στο σπίτι, δηλαδή η παίκτρια ριάλιτι, προσπάθησε να ξεφορτωθεί άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών όταν αντιλήφθηκε πως φτάνει στο σπίτι της η Δίωξη, ώστε αυτή να μην βρεθεί εντός της οικίας. Γεγονός που, με τη σειρά του, σημαίνει πως γνώριζε πολύ καλά την ποσότητα των ναρκωτικών που βρισκόταν μέσα στο σπίτι της.

Να σημειωθεί πως, από τους αστυνομικούς της Δίωξης θεωρείται βέβαιο ότι διακινούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα κοκαΐνη σε Νότια Προάστια και Αθήνα και δεν μπορεί ξαφνικά να βρέθηκαν με περίπου 8 κιλά κοκαΐνης. Εν ολίγοις, ο προμηθευτής για να τους εμπιστεύτηκε τόσο μεγάλη ποσότητα που στο λιανεμπόριο μπορεί να έφτανε και το 1.000.000. ευρώ, σημαίνει ότι είχαν διακινήσει με επιτυχία και για μεγάλο διάστημα και μικρότερες ποσότητες και είχαν αναπτύξει δίκτυο για να μπορέσουν γρήγορα να διακινήσουν τόσο μεγάλη ποσότητα.

Εξάλλου, σε αντίθετη περίπτωση, θα ήταν πολύ δύσκολο ένα κύκλωμα να εμπιστευτεί τόσο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε άτομο ή άτομα που δεν γνωρίζει καλά και δεν έχει ξανακάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα