Σύμφωνο Συμβιωσης: Διαμαρτυρία με φιλιά μπροστά στη Μητρόπολη Αθηνών

Σύμφωνο Συμβιωσης: Διαμαρτυρία με φιλιά μπροστά στη Μητρόπολη Αθηνών

Η ομάδα Queerborg καλεί όσους το επιθυμούν να λάβουν μέρος σε εκδήλωση διαμαρτυρίας στη ρητορική μίσους του Μητροπολίτη Αμβρόσιου

Την ώρα που στην Ολομέλεια της Βουλής συζητείται το νομοσχέδιο για το Σύμφωνο Συμβίωσης, μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας έχουν συγκεντρωθεί έξω από τη Μητρόπολη Αθηών, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν με φιλιά, στις προτροπές μίσους του Μητροπολίτη Αμβρόσιου στους πιστούς να φτύνουν τους ομοφυλόφιλους όπου κι αν τους βρίσκουν.

"Στο φτύσιμο απαντάμε με φιλιά έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών" αναφέρουν στο δελτίο Τύπου μέλη της ομάδας ακτιβιστών Queerborg που διοργανώνουν την εκδήλωση διαμαρτυρίας. Επιπλέον, καλούν όσους υποστηρίζουν το σκοπό τους να βρεθούν στο σημείο και να ενώσουν τη φωνή τους μαζί τους, ενάντια στις δηλώσεις μίσους του Αμβρόσιου.

Σύμφωνο Συμβιωσης: Διαμαρτυρία με φιλιά μπροστά στη Μητρόπολη Αθηνών

Διαβάστε το δελτίο τύπου της εκδήλωσης KISS_FOR_EQUALITY_GR

Στο Φτύσιμο Απαντάμε με Φιλιά Έξω από την Μητρόπολη Αθηνών

Στις ροχάλες του Αμβρόσιου απαντάμε με express σκατά μέσω www.shitexpress.com. Καταδικάζουμε το μίσος, διεκδικούμε ίσα δικαιώματα για όλ@. Φιλιόμαστε, αγκαλιαζόμαστε, κρατάμε χέρια μπροστά από τη Μητρόπολη Αθηνών. Αγαπιόμαστε.

Η ομάδα Queerborg αποτελείται από ακτιβιστές που προασπίζουν την ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση της κοινωνίας των πολιτών γύρω από τις διεκδικήσεις της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Καλούμε όλ@ τ@ άτομ@ εντός, εκτός κι επί τα αυτά του κουίρ φάσματος, που υποστηρίζουν την απόλυτη ισχύ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων χωρίς διακρίσεις να στηρίξουν με την παρουσία τ@ς το πρώτο βήμα για ίσα δικαιώματα σε ετερόφυλα κι ομόφυλα ζευγάρια και να διαμαρτυρηθούν για τις δηλώσεις μίσους του Αμβρόσιου.

Υποστηρίζουμε την Α γ ά π η.

Αμβροσία.

ΟΧΙ στον Αμβρόσιο.

ΝΑΙ στην Α γ ά π η.

Πατάσσουμε την ομοφοβία. Αποτάσσουμε το στίγμα. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Καταδικάζουμε το μίσος. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Διεκδικούμε την ισότητα. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Φωνάζουμε Α Γ Α Π Η.

Φιλιά, αγκαλιές και χέρια κολλητά.

#ΥΓΕΙΑ #ΚΑΥΛΑ #ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ημερομηνία & Ώρα: 22/12/2015 & 12-1μ.μ.

Τοποθεσία: Μητρόπολη Αθηνών

Φωτογραφίες Kiss For Equality GR - Facebook

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σύμφωνο Συμβίωσης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για το Σύμφωνο Συμβίωσης. Δείτε Live Εικόνα

SHARE:

24Media Network