Συνεχίζονται οι αυστηροί έλεγχοι σε όλη τη χώρα για τις άσκοπες μετακινήσεις

Έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. για άσκοπες μετακινήσεις
Έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. για άσκοπες μετακινήσεις EUROKINISSI

Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημερομηνία έναρξης του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 20.412 παραβάσεις

Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για τις άσκοπες μετακινήσεις, λόγω κορωνοϊού.

Σήμερα από τις 6 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια 328 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. Συγκεκριμένα, 136 στην Αττική, 32 στα Ιόνια Νησιά, 30 στην Κρήτη, 26 στη Δυτική Ελλάδα, 19 στην Πελοπόννησο, 18 στη Θεσσαλονίκη, 16 στη Θεσσαλία, 12 στο Νότιο Αιγαίο, 12 στην Κεντρική Μακεδονία, 10 στην Ήπειρο, 7 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 5 στη Στερεά Ελλάδα, 4 στο Βόρειο Αιγαίο και ένας στη Δυτική Μακεδονία.

Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημερομηνία έναρξης του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 20.412 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network