Συνελήφθη ο δράστης των πυροβολισμών στο κέντρο της Αθήνας

Συνελήφθη ο δράστης των πυροβολισμών στο κέντρο της Αθήνας
ΠΥΡΟΒΟΣΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Eurokinissi

Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας όπου είχε ταμπουρωθεί ο δράστης που νωρίτερα πυροβόλησε εναντίον ενός γείτονά του.

Με την αιφνιδιαστική έφοδο και επέμβαση αστυνομικών εντός της οικίας του 53χρονου δράστη και την ακινητοποίησή του, έληξε μετά τα μεσάνυχτα το περιστατικό που προκάλεσε την κινητοποίηση της Αστυνομίας στο κέντρο για αρκετές ώρες.

Νωρίτερα το βράδυ ένας Πακιστανός που διαμένει σε διαμέρισμα επί της οδού Ιουλιανού 73, κάλεσε στο «100» την Άμεση Δράση και ανέφερε ότι ο γείτονάς του πυροβόλησε χωρίς λόγο εναντίον του και στη συνέχεια κρύφτηκε μέσα στο σπίτι του.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας που όντως εντόπισαν μία οπή στον τοίχο του διαμερίσματος του άντρα από το Πακιστάν, χωρίς να ξέρουν αν προκλήθηκε από πυροβόλο ή αεροβόλο όπλο.

Στο σημείο είχε σπεύσει και διαπραγματευτής της Αστυνομίας και ακολούθησαν για αρκετές ώρες διαπραγματεύσεις, για να παραδοθεί ο δράστης ο οποίος είχε ταμπουρωθεί στο διαμέρισμά του. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Έλληνα, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Τελικά, αποφασίστηκε και έγινε επέμβαση αστυνομικών οι οποίοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν ενώ αυτή την ώρα γίνεται κατ’ οίκον έρευνα για να εντοπίσουν το όπλο που χρησιμοποίησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα