Συνελήφθη πρώην παίκτρια ριάλιτι με 7,8 κιλά κοκαΐνη

Συνελήφθη πρώην παίκτρια ριάλιτι με 7,8 κιλά κοκαΐνη
shutterstock

Πρώην παίκτρια του γνωστού ριάλιτι Power of Love, συνελήφθη την Πέμπτη μαζί με τον σύντροφό της στη Νέα Σμύρνη για κατοχή ναρκωτικών. Σχηματίστηκε δικογραφία.

Συνελήφθη πρώην παίκτρια του γνωστού ριάλιτι  Power of Love από Αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών για κατοχή ναρκωτικών. Η σύλληψή της έγινε την Πέμπτη (09/09) στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, ενώ μαζί της συνελήφθη και ο σύντροφός της.

Οι δυο τους συνελήφθησαν τις απογευματινές ώρες χθες, κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Επιπρόσθετα ο άντρας κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων.

Στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκε το ζευγάρι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο σύντροφος της πρώην παίκτριας ριάλιτι κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της συντρόφου του, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 7 κιλών και 827 γραμμαρίων.

ΕΛ.ΑΣ.

Ο δράστης προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα που διέμεναν μαζί, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,1 γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 7.827,1 γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 5.050 ευρώ, Ι.Χ. αυτοκίνητο, δίκυκλη μοτοσυκλέτα και τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες δεν συνεργάζονται καθόλου με τις Αρχές και δεν λένε τίποτα, ωστόσο θεωρείται βέβαιο από τους αστυνομικούς της Δίωξης ότι διακινούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα κοκαΐνη σε Νότια Προάστια και Αθήνα και δεν μπορεί ξαφνικά να βρέθηκαν με περίπου 8 κιλά κοκαΐνης. Εν ολίγοις, ο προμηθευτής για να τους εμπιστεύτηκε τόσο μεγάλη ποσότητα που στο λιανεμπόριο μπορεί να έφτανε και το 1.000.000. ευρώ, σημαίνει ότι είχαν διακινήσει με επιτυχία και για μεγάλο διάστημα και μικρότερες ποσότητες και είχαν αναπτύξει δίκτυο για να μπορέσουν γρήγορα να διακινήσουν τόσο μεγάλη ποσότητα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα