Πατέρας 21χρονης φοιτήτριας: Ο Θεός την πήρε στην αγκαλιά των αγγέλων

Πατέρας 21χρονης φοιτήτριας: Ο Θεός την πήρε στην αγκαλιά των αγγέλων

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη μέσα στον πόνο του δεν παρέλειψε με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή να ευχαριστήσει τον κόσμο για την συμπαράσταση του.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με τη Ζήνα, έκανε ο πατέρας της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη, της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε πριν από μερικές ημέρες στη Ρόδο, όπου ευχαρίστησε όλο το κόσμο που τους συμπαραστάθηκε.

Ο κ.Τοπαλούδης με δάκρυα στα μάτια και σπασμένη φωνή, μίλησε για τα δύσκολες στιγμές που ζει ο ίδιος και η οικογένεια του μετά τον θάνατο της κόρης του.

«Φτάνοντας στη Ρόδο για πρώτη φορά για να ξεκινήσει τις σπουδές της, στα τέλη Σεπτεμβρίου 2015, η Ρόδος μας υποδέχτηκε με ένα λαμπρό ήλιο και ζεστασιά. Προχθές φεύγοντας από τη Ρόδο έβρεχε. Και έλεγα ότι έκλαιγε ολόκληρο το νησί που μας αποχαιρετούσε με τέτοιον τρόπο.

Κανείς δεν μπορεί να έρθει στη θέση που ήρθα εγώ. Να ταξιδεύει με το αεροπλάνο και από κάτω στα πόδια του να είναι η κάσα της κόρης του. Θα ήθελα να έλεγα στον πιλότο, να ανέβει πιο ψηλά για να μπορέσει το σώμα της κορούλας μου να συναντήσει την ψυχούλα της και να ξαναζωντανέψει.

Χθες τη μέρα της κηδείας της έκλαιγε μαζί με εμάς ολόκληρη η Ελλάδα και ο ίδιος ο Θεός. Την πήρε στην αγκαλιά των Αγγέλων. Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν στην κηδεία. Έναν-έναν. Εγώ μόνο να πω καλό παράδεισο στην κορούλα μας και να μη συμβεί σε κανέναν οικογενειάρχη αυτό που έγινε σε εμάς», είπε συγκινημένος ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ελένη Τοπαλούδη, Δολοφονία στη Ρόδο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η φοιτήτρια στη Ρόδο συνάντησε τον 19χρονο

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Στα χέρια των αρχών το φονικό σίδερο και τα ρούχα της

Έγκλημα στη Ρόδο: Την πέταξαν ζωντανή στα βράχια - Τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο

SHARE: