Ταράτσες στο κέντρο της Αθήνας με μαγευτική θέα στην Ακρόπολη

Οι ταράτσες-στέκια της πόλης με μαγευτική θέα στην Ακρόπολη
Οι ταράτσες-στέκια της πόλης με μαγευτική θέα στην Ακρόπολη UPSTORIES

Εντυπωσιακές ταράτσες στο κέντρο της Αθήνας με θέα στην Ακρόπολη. Το Up' Stories μας δίνει μια "γεύση" από ψηλά.

Αν ποτέ βρεθείτε στην πλατεία Μοναστηρακίου βράδυ και σηκώσετε το κεφάλι σας στα κτήρια πέριξ της πλατείας τότε θα δείτε εντυπωσιακές πράσινες ταράτσες (μέχρι και αιωνόβιες ελιές φιλοξενούν κάποιες) και πολύ κόσμο να απολαμβάνει τον καφέ η το ποτό του μπροστά σε μια από της ομορφότερες θέες του κόσμου. Την φωταγωγημένη Ακρόπολη.

Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στην πόλη των Αθηνών η ζείτε σε αυτήν, τότε η επίσκεψη σε μια εκ των τεσσάρων αυτών ταρατσών είναι ένα από τα πράγματα που πρέπει να κάνετε τουλάχιστον μια φορά.

ADVERTISING

Βέβαια οι θέσεις είναι περιορισμένες και καλό θα ήταν να έχετε φροντίσει να έχετε κάνει την κράτηση σας ειδικά τους θερινούς μήνες καθώς οι συγκεκριμένες ταράτσες είναι διάσημες σε ολόκληρο τον κόσμο και οι χιλιάδες τουρίστες της πόλης πολλές φορές περιμένουν για αρκετή ώρα προκειμένου να ζήσουν αυτή τη ξεχωριστή εμπειρία.

Αυτό το καλοκαίρι είναι όμως διαφορετικό και οι τουρίστες λιγοστοί οπότε ίσως είναι και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τις επισκεφθείτε και να ζήσετε μια όντως αξέχαστη βραδιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ακρόπολη, drone
SHARE:

24Media Network