Ταράτσες στο κέντρο της Αθήνας με μαγευτική θέα στην Ακρόπολη

Ταράτσες στο κέντρο της Αθήνας με μαγευτική θέα στην Ακρόπολη
Οι ταράτσες-στέκια της πόλης με μαγευτική θέα στην Ακρόπολη Upstories

Εντυπωσιακές ταράτσες στο κέντρο της Αθήνας με θέα στην Ακρόπολη. Το Up' Stories μας δίνει μια "γεύση" από ψηλά.

Αν ποτέ βρεθείτε στην πλατεία Μοναστηρακίου βράδυ και σηκώσετε το κεφάλι σας στα κτήρια πέριξ της πλατείας τότε θα δείτε εντυπωσιακές πράσινες ταράτσες (μέχρι και αιωνόβιες ελιές φιλοξενούν κάποιες) και πολύ κόσμο να απολαμβάνει τον καφέ η το ποτό του μπροστά σε μια από της ομορφότερες θέες του κόσμου. Την φωταγωγημένη Ακρόπολη.

Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στην πόλη των Αθηνών η ζείτε σε αυτήν, τότε η επίσκεψη σε μια εκ των τεσσάρων αυτών ταρατσών είναι ένα από τα πράγματα που πρέπει να κάνετε τουλάχιστον μια φορά.

Βέβαια οι θέσεις είναι περιορισμένες και καλό θα ήταν να έχετε φροντίσει να έχετε κάνει την κράτηση σας ειδικά τους θερινούς μήνες καθώς οι συγκεκριμένες ταράτσες είναι διάσημες σε ολόκληρο τον κόσμο και οι χιλιάδες τουρίστες της πόλης πολλές φορές περιμένουν για αρκετή ώρα προκειμένου να ζήσουν αυτή τη ξεχωριστή εμπειρία.

Αυτό το καλοκαίρι είναι όμως διαφορετικό και οι τουρίστες λιγοστοί οπότε ίσως είναι και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τις επισκεφθείτε και να ζήσετε μια όντως αξέχαστη βραδιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα