Τάσος Ξιαρχό: “Όταν ήμουν 6 ετών με βίασε ένα αγόρι της γειτονιάς”

Τάσος Ξιαρχό: “Όταν ήμουν 6 ετών με βίασε ένα αγόρι της γειτονιάς”
Ο Τάσος Ξιαρχό Youtube

Σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής προχώρησε ο γνωστός χορευτής και performer, Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος αποκάλυψε πως όταν ηταν 6 ετών ασέλγησε πάνω του ένας γείτονάς του.

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τα παιδιά του χρόνια, τα οποία χαρακτήρισε “πάρα πολύ δύσκολα και βίαια”, προχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό το βράδυ της Τετάρτης (24/02) που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show”.

“Πηγαίνοντας στην παλιά μου γειτονιά πρόσφατα, μου ήρθε μία ανάμνηση σαν σφαλιάρα. Θυμήθηκα μία σκηνή, που μετά έγιναν τρεις σκηνές, με ένα νεαρό αγόρι κοντά στην εφηβεία που με βίασε. Ήταν της γειτονιάς. Πριν λίγες μέρες που το θέμα του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης ήρθε στην επιφάνεια, θυμήθηκα και άλλες λεπτομέρειες”, εξομολογήθηκε ο ταλαντούχος χορευτής και performer.

Αναφερόμενος στη σχέση του με τους γονείς είπε: “Ποτέ δεν με βοήθησαν οι γονείς μου. Η μητέρα μου είχε την ανάγκη της επιβίωσης, δηλαδή να μην φάει ξύλο και ο πατέρας μου ήταν εθισμένος στο ποτό. Οπότε δεν καταλάβαινα τι έγινε. Θυμάμαι για πάρα πολλά χρόνια όταν κοιμόμουν σε φίλους, ξαδέρφια, ήθελα πάντα να κουρνιαζω σε εκείνο το σημείο. Οι γονείς μου ακόμα και σήμερα δεν ξέρω αν το γνωρίζουν. Ποτέ δεν με ρωτάγανε αν είμαι καλά”. Σε εκείνο το σημείο ο καλεσμένος της εκπομπής ζήτησε να σταματήσουν για λίγο καθώς ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα