Τέμπη: Γυναίκα δήλωσε ότι έχασε τον άντρα και το 5χρονο παιδί της – Δεν επαληθεύεται η καταγγελία

Τέμπη: Γυναίκα δήλωσε ότι έχασε τον άντρα και το 5χρονο παιδί της – Δεν επαληθεύεται η καταγγελία

Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι έχασε τον σύζυγο και τον 5χρονο γιο της στο δυστύχημα στα Τέμπη. Οι δηλώσεις της ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται από την ΕΛΑΣ και την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Συγκλονίζουν οι συγγενείς των θυμάτων που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, από το οποίο μετράμε δεκάδες νεκρούς.

Από το πρωί της Πέμπτης (02/03) θα ξεκινήσει να γίνεται η ταυτοποίηση των δειγμάτων DNA που έχουν ληφθεί, ενώ κάποιοι έχουν έρθει ήδη αντιμέτωποι με την τραυματική εμπειρία του να αναγνωρίσουν τη σορό των αγαπημένων τους προσώπων.

Σε εκπομπή του MEGA και του Open εμφανίστηκε μια γυναίκα με το όνομα «κα. Αντωνία» που κατήγγειλε ότι στο δυστύχημα έχασε τον σύζυγό της και το 5χρονο παιδί της.

Η εν λόγω καταγγελία ωστόσο αποδείχθηκε εκ των υστέρων ψευδής. Επίσημες δηλώσεις της ΕΛ.ΑΣ στα ελληνικά Hoaxes αναφέρουν ότι ουδέποτε είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενοι 40χρονος άνδρας και 5χρονο παιδί, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας διαψεύδεται ότι υπάρχει οικογένεια που να έδωσε δείγμα DNA και να αναζητά πατέρα και γιο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα