ΕΛΙΑΜΕΠ: "Η κρίση στην Καταλονία" στο επίκεντρο ευρείας συζήτησης

Κρίση στην Καταλονία
Κρίση στην Καταλονία AP

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12.00 στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα πραγματοποιηθεί δημόσια συζήτηση με θέμα την κρίση στην Καταλονία. Η συζήτηση θα γίνει στα αγγλικά.

«Η κρίση στην Καταλονία» είναι το θέμα της δημόσιας συζήτησης που διοργανώνει το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12.00 στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας 8, Αθήνα).

Επίσημος προσκεκλημένος της εκδήλωσης είναι ο Καθηγητής Ignacio Molina, Κύριος Ερευνητής στη δεξαμενή σκέψης Elcano και Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης. Μαζί του θα συζητήσουν οι: Καθηγητής Δημήτρης Α. Σωτηρόπουλος, Κύριος Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ και Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και Μιχάλης Μητσός, Δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ». Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, Καθηγητής Λουκάς Τσούκαλης.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Απαραίτητη η προεγγραφή και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας κατά την είσοδο.

Για να δηλώσετε συμμετοχή και για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Μαριάννα Βασιλοπούλου (Τ: 210 7257124, [email protected]) ή επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο https://bit.ly/2pyqUWK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καταλονία
SHARE:

24Media Network