Θ. Κολυδάς: Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία “Μήδεια” τις επόμενες ώρες

Θ. Κολυδάς: Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία “Μήδεια” τις επόμενες ώρες
Η κακοκαιρία Μήδεια επελαύνει στην Αττική Eurokinissi

Για συνέχιση των χιονοπτώσεων με την ίδια ένταση σε Αθήνα και Ανατολική Αττική και σταδιακή υποχώρηση από τα μεσάνυχτα, με παράλληλη ενίσχυση της έντασης των φαινομένων στην Κρήτη κάνει λόγο ο διευθυντής της ΕΜΥ

Συνέχιση των χιονοπτώσεων μέχρι τις βραδινές ώρες και σταδιακή υποχώρησή τους από τα μεσάνυχτα αναμένεται τις επόμενες ώρες, όπως αναφέρει στο News 24/7 ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο κ. Κολυδάς, “τα σύννεφα που δίνουν τις χιονοπτώσεις μετατοπίζονται σταδιακά προς τα ανατολικά με τις χιονοπτώσεις να αναμένεται να συνεχιστούν με την ίδια ένταση για τις περιοχές της Αθήνας, της Ανατολικής Αττιβέβαιής και της Εύβοιας, έως τις 9 το βράδυ της Τρίτης”.

“Στις περιοχές αυτές, τα φαινόμενα θα αρχίσουν να υποχωρούν από τα μεσάνυχτα, ενώ συνολικά οι χιονοπτώσεις αναμένεται να υποχωρήσουν εντελώς έως τις 10 το πρωί της Τετάρτης”.

“Παράλληλα, προσθέτει ο διευθυντής της ΕΜΥ, ήδη από το απόγευμα της Τρίτης, τα φαινόμενα θα εντείνονται στην Κρήτη, όπου και αναμένεται να υποχωρήσουν από το μεσημέρι προς το απόγευμα της Τετάρτης”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα