Θανάσιμος τραυματισμός στρατιώτη στην Ημαθία

ΝΑΥΠΛΙΟ-Η τελευταία ορκωμοσία στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου.
Άλλη μία ορκωμοσία νεοσυλλέκτων πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου.
Η ορκωμοσία αυτή πραγματοποιήθηκε ύστερα από μια σειρά δηλώσεων που έκαναν λόγο για το κλείσιμο του Στρατοπέδου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή θα είναι η τελευταία σειρά νεοσυλλέκτων που ορκίστηκαν στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου.
Η ορκωμοσία έγινε παρουσία του Διευθυντή Μηχανικού της Διεύθυνσης Μηχανικού του ΓΕΣ υποστράτηγου Νικόλαου Λάλου και του Διοικητή του ΚΕΜΧ, Συνταγματάρχη  (ΜΧ) Ευαγγέλου Δημητρέλη.
Στην ορκωμοσία παρέστησαν o  Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος,ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος (που είδε τους δύο γιούς του να ορκίζονται),η Κατερίνα Μπόμπου εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Αργολίδας και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.
Αρκετός ήταν ο κόσμος που παραβρέθηκε στην ορκωμοσία της 2018 Α΄ ΕΣΣΟ.
(φωτογραφίες eurokinissi)
ΝΑΥΠΛΙΟ-Η τελευταία ορκωμοσία στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου. Άλλη μία ορκωμοσία νεοσυλλέκτων πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου. Η ορκωμοσία αυτή πραγματοποιήθηκε ύστερα από μια σειρά δηλώσεων που έκαναν λόγο για το κλείσιμο του Στρατοπέδου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή θα είναι η τελευταία σειρά νεοσυλλέκτων που ορκίστηκαν στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου. Η ορκωμοσία έγινε παρουσία του Διευθυντή Μηχανικού της Διεύθυνσης Μηχανικού του ΓΕΣ υποστράτηγου Νικόλαου Λάλου και του Διοικητή του ΚΕΜΧ, Συνταγματάρχη (ΜΧ) Ευαγγέλου Δημητρέλη. Στην ορκωμοσία παρέστησαν o Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος,ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος (που είδε τους δύο γιούς του να ορκίζονται),η Κατερίνα Μπόμπου εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Αργολίδας και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας. Αρκετός ήταν ο κόσμος που παραβρέθηκε στην ορκωμοσία της 2018 Α΄ ΕΣΣΟ. (φωτογραφίες eurokinissi) EUROKINISSI

Ο 20χρονος σκοτώθηκε με το υπηρεσιακό του τυφέκιο ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού, σύμφωνα με το ΓΕΣ. Ερευνώνται οι συνθήκες του περιστατικού

Τον θάνατο ενός 20χρονου στρατιώτη που υπηρετούσε σε μονάδα της Μεραρχίας Υποστήριξης στην περιοχή της Ημαθίας, ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Σύμφωνα με το ΓΕΣ, ο 20χρονος Κ.Δ. νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου "τραυματίστηκε θανάσιμα με το υπηρεσιακό του τυφέκιο ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού".

Οι συνθήκες του περιστατικού είναι υπό διερεύνηση, με το ΓΕΣ να εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του.

Συλλυπητήρια από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Δήλωση Ανδρέα Λοβέρδου Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τον θάνατο οπλίτη στην Ημαθία

Εκφράζουμε την βαθιά θλίψη μας για τον οπλίτη που τραυματίσθηκε σήμερα θανάσιμα με το υπηρεσιακό του τυφέκιο, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού σε μονάδα της ΜΕΡΥΠ στην περιοχή της Ημαθίας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

SHARE:

24Media Network