Θάνος Χατζηαγγέλου: Μερική δικαίωση για τον απεργό πείνας - Μεταφέρεται στον Κορυδαλλό

Συγκέμντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας Θάνο Χατζηαγγέλου
Συγκέμντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας Θάνο Χατζηαγγέλου INTIME

Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού θα μεταφερθεί ο απεργός πείνας και δίψας Θάνος Χατζηαγγέλου. Σταματάει την απεργία δίψας αλλά συνεχίζει την απεργία πείνας μέχρι να οριστικοποιηθεί η μεταγωγή του.

Δικαιώθηκε ο απεργός πείνας και δίψας Θάνος Χατζηαγγέλου, καθώς εκδόθηκε παραπεμπτικό για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, από αυτό της Νιγρίτας όπου νοσηλεύεται μετά την μεταγωγή του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θάνος Χατζηαγγέλου σταματάει την απεργία δίψας αλλά συνεχίζει την απεργία πείνας μέχρι να οριστικοποιηθεί η μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού λόγω ανησυχίας ότι μετά τη νοσηλεία του θα μεταφερθεί σε άλλη φυλακή.

ADVERTISING

Υπενθυμίζεται ότι η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη καθώς σήμερα διανύει την 18η ημέρα απεργίας πείνας, την οποία ξεκίνησε μετά τη μεταγωγή του στις φυλακές Νιγρίτας από τις φυλακές Κορυδαλλού, χωρίς να του γνωστοποιηθεί ο λόγος της μεταγωγής του. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για εκδικητική ενέργεια καθώς ο ίδιος βρίσκεται αντίθετος στο νέο σωφρονιστικό κώδικα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

SHARE:

24Media Network