Θάνος Μικρούτσικος: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον αγαπημένο συνθέτη

Θάνος Μικρούτσικος: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον αγαπημένο συνθέτη
Ο Θάνος Μικρούτσικος επί σκηνής. NDP photo agency

Συνάδελφοι και συνεργάτες του Θάνου Μικρούτσικου, αλλά και καλλιτέχνες που τον θαύμαζαν, είπαν το δικό τους "αντίο" στον αγαπημένο μουσικοσυνθέτη.

Ο θάνατος του Θάνου Μικρούτσικου το Σάββατο σκόρπισε βύθισε στο πένθος του οικείους του και σκόρπισε την θλίψη στον καλλιτεχνικό και πολιτικό κόσμο, αφού πρόκειται για μια τεράστια απώλεια του ελληνικού πολιτισμού.

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης είχε συνεργαστεί με πάρα πολλά ονόματα της ελληνικής μουσικής, στιχουργούς, τραγουδοποιούς και ερμηνευτές, είχε μελοποιήσει ποιητές, ενώ είχε στο βιογραφικό του μεγάλα τραγούδια που άφησαν ιστορία.

Όλοι οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες του είχαν πάντοτε κάτι καλό να πουν για τον Θάνο Μικρούτσικο, ενώ ο σεβασμός και ο θαυμασμός που του έτρεφαν και που συνεχίζουν να του έχουν, είναι πολύ μεγάλος.

Ο αδελφός του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, ενώ πολλοί άλλοι καλλιτέχνες του είπαν το δικό τους “αντίο” με όμορφα λόγια, φωτογραφίες και τραγούδια του στα social media.

Ανάμεσά τους ηθοποιοί, τραγουδιστές και δημοσιογράφοι όπως οι Λίνα Νικολακοπούλου, Γιώργος Νταλάρας, Μιλτιάδης Πασχαλίδης, Ελένη Ράντου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δημήτρης Μπάσης, Γιάννης Κότσιρας, Νατάσσα Μποφίλιου, Σεμίνα Διγενή και άλλοι.

Το δικό του “αντίο” είπε και ο Μίκης Θεοδωράκης μέσα από ένα κείμενο στο προσωπικό του ιστολόγιο.




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα