Θάνος Μικρούτσικος: Το συγκινητικό “αντίο” του αδελφού του, Ανδρέα

Θάνος Μικρούτσικος: Το συγκινητικό “αντίο” του αδελφού του, Ανδρέα
Θάνος και Ανδρέας Μικρούτσικος NDP photo agency

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρετώντας τον αγαπημένο του αδελφό, Θάνο.

Ο θάνατος του Θάνου Μικρούτσικου το Σάββατο, βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό και πολιτικό κόσμο, αλλά κυρίως την οικογένειά του και τα δικά του πρόσωπα, που ήταν στο πλάι του μέχρι την τελευταία στιγμή στη μάχη με τον καρκίνο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αποχαιρέτησαν με λίγα λόγια ή ένα τραγούδι τον Θάνο Μικρούτσικο στα social media, ωστόσο, ξεχωρίζει το “αντίο” του αδελφού του, Ανδρέα Μικρούτσικου, που “τσακίζει” με μια φράση του.

Ο τραγουδοποιός και τηλεοπτικός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε μια φωτογραφία του αδελφού του σε νεαρή ηλικία στην Πάτρα και έγραψε μια λιτή και άκρως συγκινητική πρόταση, που περικλείει όλη την αγάπη του:

“Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα.”

Όπως έγινε γνωστό από ανακοίνωση της οικογένειάς του, η πολιτική κηδεία του σπουδαία συνθέτη θα παγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019, στις 2:30 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας. GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα