Θάνος Μικρούτσικος: Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του, Μαρίας Παπαγιάννη

Θάνος Μικρούτσικος: Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του, Μαρίας Παπαγιάννη
Θάνος Μικρούτσικος και Μαρία Παπαγιάννη NDP Photo Agency

Η σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου, Μαρία Παπαγιάννη, αναφέρθηκε στην αγάπη της και στην αγάπη του κόσμου προς τον συνθέτη, με μια ανάρτηση στο Facebook που ραγίζει καρδιές.

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019, που βύθισε στο πένθος την οικογένειά τους και τους δικούς του ανθρώπους.

Η κηδεία του αγαπημένου καλλιτέχνη τελέστηκε τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019, με πλήθος κόσμου να τον αποχαιρετά και με τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του Μαρίας Παπαγιάννη, της κόρης του Αλεξάνδρας Μικρούτσικου, καθώς και των φίλων του, που διάβασαν τους επικηδείους.

Η σύζυγός του, σήμερα, λίγες μέρες μετά την κηδεία, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook που ραγίζει καρδιές, αναφερόμενη στην αγάπη του κόσμου για τον Θάνο Μικρούτσικο, καθώς και στην δική της τεράστια αγάπη προς το πρόσωπό του.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία του συζύγου της, έγραψε τα εξής λιτά και όμορφα λόγια: Θάλασσα η αγάπη του κόσμου για τον Θάνο. Κι εγώ μόνο να τον αγαπώ ήξερα, αυτός άνοιγε δρόμους. Είμαι σίγουρη ότι θα μου δείξει πάλι την πόρτα για την ζωή. Σας ευχαριστώ όλους πολύ.”

Δείτε την ανάρτηση:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα