Θεσπρωτία: Σώος εντοπίστηκε ο 83χρονος που αγνοείτο σε ορεινή περιοχή του Σουλίου

Θεσπρωτία: Σώος εντοπίστηκε ο 83χρονος που αγνοείτο σε ορεινή περιοχή του Σουλίου
Σούλι EUROKINISSI

Ευτυχής κατάληξη στην περιπέτεια ενός 83χρονου που εξαφανίστηκε σε ορεινή περιοχή του Δήμου Σουλίου. Είχε μεταβεί μαζί με άλλα τέσσερα άτομα στην περιοχή για τη συλλογή τσαγιού.

Σώος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (26/06), ο 83χρονος που αγνοείτο από τις 2 το μεσημέρι, σε ορεινή περιοχή του Δήμου Σουλίου.

Ο 83χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρει ελαφρύ τραύμα στο κεφάλι και αυτή τη στιγμή μεταφέρεται από συγγενικά του πρόσωπα, στο Κέντρο υγείας Παραμυθιάς για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του τραυματισμού του 83χρονου, ενώ η θετική εξέλιξη έδωσε τέλος στην κινητοποίηση της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται πως ο 83χρονος μαζί με ομάδα 4 φίλων του, είχαν μεταβεί από το πρωί στην περιοχή της Λαμπανίτσας με κατεύθυνση την κορυφή του όρους Χιονίστρα, για τη συλλογή τσαγιού.

Η παρέα των 5 φίλων, αναφέρει το thespro.gr, διασκορπίστηκε στην περιοχή, κλείνοντας ραντεβού σε συγκεκριμένη ώρα και σημείο. Όμως ο 83χρονος δεν εμφανίστηκε στο προκαθορισμένο ραντεβού, ούτε απαντούσε στις φωνητικές κλήσεις των φίλων του με αποτέλεσμα εκείνοι να ανησυχήσουν και να ειδοποιήσουν τις αρχές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version