Θεσσαλονίκη: Αντιδήμαρχος είδε live απο το κινητό του διάρρηξη στο σπίτι του

Θεσσαλονίκη: Αντιδήμαρχος είδε live απο το κινητό του διάρρηξη στο σπίτι του
glomex

Μέσω του κινητού του τηλεφώνου ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Αβαρλής έβλεπε τους διαρρήκτες να κάνουν ανω κάτω το σπίτι του.

Σοκαρισμένος δηλώνει ο αντιδήμαρχος του δήμου Θεσσαλονίκης Γιώργος Αβαρλής ο οποίος το βράδυ της Κυριακής κι ενώ βρισκόταν μαζί με την σύζυγό του στο Μέγαρο Μουσικής έπεσε θύμα διάρρηξης.

Ήταν λίγο μετά της 8 το βράδυ, όπως λέει στο makthes.gr ο κ. Αβαρλής όταν ενημερώθηκε στο κινητό του τηλέφωνο από την εταιρία security που φυλά το σπίτι του πως χτύπησε ο συναγερμός.

Ο κ. Αβαρλής από το Μέγαρο Μουσικής που βρισκόταν με την σύζυγό του σε εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης Εβραίων Μαρτύρων του Ολοκαυτώματος μπήκε στο κινητό του τηλέφωνο που συνδέεται με τις κάμερες του σπιτιού του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και έβλεπε σε  απευθείας σύνδεση τους δράστες να βρίσκονται εντός της οικίας του.

Όπως είπε “οι δράστες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας με λοστό το ένα παράθυρο και απευθείας πήγαν στην κρεβατοκάμαρα πιστεύοντας πως θα βρουν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα. συνολικά έμειναν στο σπίτι επτά ολόκλρα λεπτά κι αποχώρησαν, όταν βαρούσαν τηλέφωνα και ο συναγερμός”.

Οι δράστες αφού έκαναν άνω κάτω το σπίτι πήραν ένα ρολόι το οποίο είχε ιδιαίτερη αξία για τον κ. Αβαρλή.

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης συνολικά 15 λεπτών έχει παραδοθεί στις Αρχές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα