Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της αστυνομίας για εκκένωση υπό κατάληψη κτιρίου – Τι βρέθηκε

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της αστυνομίας για εκκένωση υπό κατάληψη κτιρίου – Τι βρέθηκε
Αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης GRTimes

Αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης στην οδό Εγνατία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Τα ευρήματα που κατασχέθηκαν.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (22/07), για την εκκένωση κατάληψης στην οδό Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το GRTimes, πρόκειται για την κατάληψη «111», που βρίσκεται στον ομώνυμο αριθμό της Εγνατίας, με το κτίριο να τελεί υπό αυτό το καθεστώς από τον Μάρτιο του 2015.

Το υπό κατάληψη κτίριο GRTimes

Από τις πρώτες πρωινές ώρες, ισχυρή δύναμη της αστυνομίας βρέθηκε τόσο στο κτίριο, όσο και περιμετρικά αυτού, ενώ την ίδια στιγμή παραβιάστηκε η κεντρική πόρτα για να γίνουν έλεγχοι στο εσωτερικό της.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων στελέχη της ΟΠΚΕ, αλλά και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά για τον τυχόν εντοπισμό ναρκωτικών ή εκρηκτικών υλών, ενώ η όλη διαδικασία εξελίσσεται υπό την εποπτεία εισαγγελέα.

Δείτε βίντεο του GRTimes από την επιχείρηση:

Τα ευρήματα που κατασχέθηκαν

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, οι αστυνομικοί εντός του κτιρίου βρήκαν και απομάκρυναν μέσα σε πλαστικές σακούλες, κράνη, στυλιάρια, πυροσβεστήρες και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο από security.

Την ίδια στιγμή δίπλα ακριβώς από το κτίριο της κατάληψης σε ακάλυπτο χώρο, βρέθηκε και περισυλλέχθηκε ένα μεγάλο μαχαίρι μήκους 26 εκατοστών, με λάμα 15 εκ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα