Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε οδηγό λεωφορείο από αγνώστους με διακριτικά του ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε οδηγό λεωφορείο από αγνώστους με διακριτικά του ΠΑΟΚ
MOTIONTEAM

Το περιστατικό συνέβη μετά τον χθεσινοβραδινό αγώνα της Τούμπας κόντρα στη Βασιλεία, σε λεωφορείο της γραμμής 2, την ώρα που αυτό κινείτο επί της λεωφόρου Κ. Καραμανλή.

Επίθεση εις βάρος οδηγού του ΟΑΣΘ από αγνώστους που έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ ερευνούν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης. Το περιστατικό συνέβη μετά τον χθεσινοβραδινό αγώνα της Τούμπας κόντρα στη Βασιλεία, σε λεωφορείο της γραμμής 2, την ώρα που αυτό κινείτο επί της λεωφόρου Κ. Καραμανλή. Όπως έγινε γνωστό, ομάδα δέκα ατόμων, οι περισσότεροι εκ των οποίων έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ, ζήτησαν από τον οδηγό να ανοίξει τις πόρτες, για να επιβιβαστούν σε σημείο εκτός καθορισμένης στάσης.

Ο οδηγός αρνήθηκε και οι άγνωστοι ακολούθησαν το λεωφορείο μέχρι την επόμενη στάση. Όταν στο σημείο αυτό άνοιξαν κανονικά οι πόρτες, οι δράστες ανέβηκαν στο όχημα και κατευθύνθηκαν στον οδηγό, τον οποίο, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, χτύπησαν, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών και αποχώρησε χωρίς να χρειαστεί νοσηλεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη
SHARE:

24Media Network