Θεσσαλονίκη: Καταγγελία σοκ – Χτύπησαν μαθήτρια και ανέβασαν βίντεο στο TikTok

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία σοκ – Χτύπησαν μαθήτρια και ανέβασαν βίντεο στο TikTok
Φωτο αρχείου Getty Images/iStockphoto

Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας στη Θεσσαλονίκη, με τους γονείς μίας μαθήτριας γυμνασίου να καταγγέλλουν πως η κόρη τους έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθήτριές της.

Ακόμα μία καταγγελία για περιστατικό ενδοσχολίκού εκφοβισμού αλλά και ξυλοδαρμού έγινε από γονείς μαθήτριας γυμνασίου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γονείς της μαθήτριας Γ’ Γυμνασίου από σχολείο του Ευόσμου, κατήγγειλαν πως συμμαθήτριές της επιτέθηκαν στην κόρη τους και μάλιστα ανέβασαν το βίντεο ξυλοδαρμού της στο TikTok.


Οι γονείς κατέθεσαν στην αστυνομία πως όλα έγιναν όταν τα ανήλικα κορίτσια έβγαλαν έξω από μία πιτσαρία την κόρη τους, της τράβηξαν από τα μαλλιά και την χτύπησαν στο κεφάλι, ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η κόρη της πέφτει θύμα bullying.

Της έστησαν καρτέρι, την τράβηξαν από μία πιτσαρία, την πήγαν πίσω από το δημαρχείο Ευόσμου και μια κοπέλα την χτύπησε στο κεφάλι και ανέβασε το βίντεο στο TikTok, δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο συνήγορος της οικογένειας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα