Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η γυναίκα που δέχτηκε πυροβολισμούς σε ζαχαροπλαστείο

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η γυναίκα που δέχτηκε πυροβολισμούς σε ζαχαροπλαστείο
Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ / EUROKINISSI

Δεν τα κατάφερε η γυναίκα που δέχθηκε πυροβολισμούς σήμερα το πρωί έξω από ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης. Υπέκυψε στα τραύματά της στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Υπέκυψε στα τραύματά της η γυναίκα που δέχθηκε πυροβολισμούς το πρωί της Δευτέρας (13/12) σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Thesstoday.gr, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τον τόπο του περιστατικού στο τοπικό Κέντρο Υγείας και από εκεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Κατά τη διάρκεια διακομιδής της έπαθε ανακοπές, ενώ οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες με ανανήψεις.

Η γυναίκα τελικά άφησε την τελευταία της πνοή λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι.

Πώς έγινε το περιστατικό

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (13/12) μια γυναίκα εισέβαλε σε ζαχαροπλαστείο στην περιοχή Νέα Μάδυτο και άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον μιας άλλης γυναίκας, 55 ετών η οποία είχε καταφύγει στο κατάστημα για να σωθεί αφού η καταδίωξη είχε αρχίσει από το δρόμο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την πυροβόλησε τρεις φορές και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Κατρά πληροφορίες οι δύο γυναίκες είχαν προσωπική διαφορά.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες, ακόμη και τώρα, διεξάγουν ενδελεχείς έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της δράστιδος.

UPDATE: Ανατροπή – Ο δολοφόνος ήταν τελικα ο σύζυγος

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα