Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η μάνα του 45χρονου που πυρπόλησε τον πατέρα του

Το σημείο της οικογενειακής τραγωδίας
Το σημείο της οικογενειακής τραγωδίας WWW.THESTIVAL.GR

Έχασε τη μάχη με τη ζωή η 80χρονη γυναίκα, που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο διαμέρισμα που διέμενε στη Θεσσαλονίκη.

Το πρωί της Κυριακής του Πάσχα ο ένας από τους δύο γιους της οικογένειας λογομάχησε με τον πατέρα του και στη συνέχεια τον περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και τον πυρπόλησε.

Ο 86χρονος εντοπίστηκε νεκρός από τους πυροσβέστες ενώ η 80χρονη απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, η ηλικιωμένη γυναίκα από τις 19 Απριλίου νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατική Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και σήμερα το πρωί κατέληξε.

Ο 45χρονος γιος της οικογένειας, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, παραμένει προφυλακισμένος μέχρι τη δίκη. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό εκ προθέσεως.

Ο έτερος γιος της οικογένειας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το διαμέρισμα, στο οποίο διέμενε μαζί με τους γονείς του και τον αδερφό του και πλέον διαμένει μόνος του σε ένα μικρό εξοχικό σπίτι της οικογένειας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη, Νοσοκομεία
SHARE: