Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη
thestival.gr

Το κατώφλι της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης πέρασε ο 26χρονος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη. Καταθέτει αυτή την ώρα στις Αρχές.

Εξιχνιάστηκε έπειτα από επισταμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης υπόθεση παράσυρσης πεζής, με εγκατάλειψη, από Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου αλβανικής και 19χρονης ελληνικής καταγωγής, η οποία συνελήφθη χθες. Ο 26χρονος οδηγός παρουσιάστηκε σήμερα αυτοβούλως στην Τροχαία, παρουσία του δικηγόρου του, όπου δίνει κατάθεση, ωστόσο δεν μπορεί να συλληφθεί λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Η 19χρονη συνοδηγός του εντοπίστηκε χθες σύμφωνα με πληροφορίες και κατόπιν συνεννόησης με τις Αρχές παραδόθηκε στην Τροχαία πριν την παρέλευση του αυτοφώρου και συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος και στο οποίο επέβαινε η 19χρονη, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά την 21χρονη φοιτήτρια, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του ατυχήματος. Η 21χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι στη συνέχεια ο δράστης που στην προσπάθειά του να διαφύγει, παρέσυρε και δεύτερη φορά το θύμα του, εγκατέλειψε το όχημα σε μία πλαγιά στον Περιφερειακό και εξαφανίστηκε μαζί με την συνοδηγό του.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος ταυτοποιήθηκε και εντοπίστηκε, ο οποίος δεν είχε εμπλοκή με το περιστατικό και είχε δώσει το αυτοκίνητό του στον 26χρονο για να το δοκιμάσει ως υποψήφιος αγοραστής, ενώ και οι δύο τους έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

Η συλληφθείσα και η σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί και θα υποβληθεί αντίστοιχα, στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα