Θεσσαλονίκη: Αθλητής ΜΜΑ πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Θεσσαλονίκη: Αθλητής ΜΜΑ πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε
Θεσσαλονίκη: Αθλητής ΜΜΑ πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε ΙΝΤΙΜΕ

Ο 42χρονος δράστης φέρεται να ήταν αθλητής του ΜΜΑ. Από το σκάγια τραυματίστηκε ελαφρύτερα και η 17χρονη κόρη του θύματος.

Την κινητοποίηση της Αστυνομίας στην Θεσσαλονίκη προκάλεσε η κλήση που δέχτηκε η Άμεση Δράση για πυροβολισμούς σε καφενείο επί της οδού Παπάφη.

Ένας 42χρονος άντρας οποίος ήταν και αθλητής του ΜΜΑ, εισέβαλε με καραμπίνα μέσα στο καφενείο και πυροβόλησε εν ψυχρώ την 40χρονη πρώην σύντροφό του με την οποία είχαν χωρίσει, την οποία τραυμάτισε σοβαρά, ενώ στη συνέχεια έστρεψε το ίδιο όπλο στον εαυτό του, αυτοπυροβολήθηκε και αυτοκτόνησε.

Από τα σκάγια των πυροβολισμών τραυματίστηκε ελαφρύτερα και η 17χρονη κόρη της ιδιοκτήτριας.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τις δύο γυναίκες στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει άντρες της Ασφάλειας και λαμβάνουν καταθέσεις για να διακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες του περιστατικού.

Η τελευταία ανάρτηση του άνδρα που πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του

Σοκάρει η τελευταία ανάρτηση που έκανε ο 40χρονος άνδρας λίγο πριν εισβάλλει στο κατάστημα εστίασης που διατηρούσε η πρώην σύντροφός του στη Θεσσαλονίκη.

“Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε”, φαίνεται να έγραψε ο άνδρας στο Facebook.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα