Χιόνια στη Μακεδονία: Σε ποια σημεία χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Χιόνια στη Θεσσαλονίκη (φωτό αρχείου)
Χιόνια στη Θεσσαλονίκη (φωτό αρχείου) KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC

Δεν είναι λίγα τα σημεία στη Μακεδονία όπου οι αλυσίδες είναι απολύτως απαραίτητες για την κίνηση των οχημάτων.

Χαμηλές παραμένουν οι θερμοκρασίες στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, ωστόσο οι χιονοπτώσεις δεν έχουν, μέχρι στιγμής, δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπό το μηδέν δείχνει το θερμόμετρο στα χιονοδρομικά κέντρα (-6 στη Βασιλίτσα, -9 στον Βόρα, -5 στο Σέλι). Στη Φλώρινα, την Πτολεμαΐδα και τη Νάουσα, η θερμοκρασία ήταν λίγο νωρίτερα 1 βαθμός, στη Βλάστη Κοζάνης -3, στα Γρεβενά και στο Κιλκίς 2 βαθμοί, στη Βέροια 3 βαθμοί Κελσίου.

ADVERTISING

Σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στην Ημαθία αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται από το 92ο έως το 98ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Βέροιας - Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), καθώς και στα οδικά δίκτυα προς τα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου και 3-5 Πηγάδια.

Στην Πέλλα, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες από το 20ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας - χιονοδρομικό κέντρο Βόρας και στη Χαλκιδική από το 70ο έως το 85ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κακοκαιρία, χιόνια
SHARE:

24Media Network