Θεσσαλονίκη: Σκηνοθέτησε την απαγωγή του και ζήτησε λύτρα από τον αδερφό του

Θεσσαλονίκη: Σκηνοθέτησε την απαγωγή του και ζήτησε λύτρα από τον αδερφό του

Ένας 33χρονος στη Θεσσαλονίκη σκηνοθέτησε την απαγωγή του και ζήτησε χρήματα από τον αδερφό του

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση απάτης σε βάρος 48χρονου από τον αδερφό του. Συνελήφθη μεσημβρινές χτες, στη Θεσσαλονίκη, ο 33χρονος αδερφός του παθόντα, σε βάρος του οποίου καθώς και σε βάρος 33χρονου ομογενή, σχηματίζεται δικογραφία για «Απάτη».

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία του 48χρονου στην ανωτέρω Υπηρεσία, σύμφωνα με την οποία την 10-01-2014, δέχτηκε κλήση από τον αδερφό του, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι έτερα άτομα τον κατακρατούν παρά τη θέλησή του, λόγω χρηματικής οφειλής.

Επίσης σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο παθών, πρωινές ώρες της 11-01-2014, εναπόθεσε σε υποδειχθείσα τοποθεσία το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, που αποτελούσε μέρος του ποσού που οφειλόταν, πλην όμως όπως τον ενημέρωσε ο αδερφός του έπρεπε να παραδώσει και το υπόλοιπο προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Πρωινές ώρες της 12-01-2014, ο 48χρονος δέχθηκε εκ νέου κλήση από τον αδερφό του, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι τον άφησαν ελεύθερο αφού προηγουμένως τον προκάλεσαν σωματικές βλάβες, ζητώντας του ταυτόχρονα να προσπαθήσει να βρει τα υπόλοιπα χρήματα, γιατί εξακολουθεί να κινδυνεύει η ζωή του.

Όπως προέκυψε από την επισταμένη αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από την παραπάνω Υπηρεσία, ουδέποτε έλαβε χώρα, αρπαγή σε βάρος του 33χρονου για χρέος προς έτερα άτομα, ενώ όσα ισχυρίστηκε στον αδερφό του, έγιναν προκειμένου να του αποσπάσει χρηματικό ποσό, για την αγορά ναρκωτικών ουσιών από κοινού με 33χρονο συνεργό του, που αναζητείται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

πηγή: thestival.gr

SHARE:

24Media Network