Θεσσαλονίκη: Στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ στάζουν νερά και τα μαζεύουν με κομμένα πλαστικά μπουκάλια

Θεσσαλονίκη: Στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ στάζουν νερά και τα μαζεύουν με κομμένα πλαστικά μπουκάλια
ΑΠΘ Eurokinissi

Εντύπωση προκαλούν οι εικόνες από την κεντρική βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, όπου τα νερά που στάζουν από την οροφή, μαζεύουν μεγάλα πλαστικά μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού.

Εντύπωση προκαλούν οι σημερινές εικόνες από την κεντρική βιβλιοθήκη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με πολλά, μεγάλα, πλαστικά μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού να μαζεύουν τα ύδατα που πέφτουν από την οροφή.

Σύμφωνα με καταγγελία στη Voria.gr, το πρόβλημα εστιάζεται στο υπόγειο της κεντρικής βιβλιοθήκης, στο επιστημονικό αναγνωστήριο που βρίσκονται συνήθως μεταπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο πρόβλημα εντοπίζεται και άλλες φορές που έντονη βροχή πέφτει στη Θεσσαλονίκη, όπως και τη σημερινή μέρα, χωρίς όμως να δημιουργούνται συνθήκες πλημμύρας.

Πηγές από τη Βιβλιοθήκη αναφέρουν ότι το πρόβλημα έχει γνωστοποιηθεί στην Πρυτανεία και υπογραμμίζουν ότι κατά καιρούς έρχονται άνθρωποι για να αξιολογήσουν την κατάσταση, ώστε να επιλυθεί. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει λύση καθώς ο συγκεκριμένος χώρος, πέρα από αναγνωστήριο, αποτελεί και πραγματική βιβλιοθήκη δανεισμού και διαδανεισμού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα