Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη δραπέτης, 3,5 χρόνια μετά!

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη δραπέτης, 3,5 χρόνια μετά!
Άντρας με χειροπέδες AP Photo/Moises Castillo

Ο 36χρονος είχε παραβιάσει άδεια που του είχε χορηγηθεί τον Φεβρουάριο του 2017 από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας

Αδεια που του είχε χορηγηθεί από το Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας τον Φεβρουάριο του 2017 είχε παραβιάσει 36χρονος ο οποίος συνελήφθη χθες στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο ελέγχων ακινητοποιήθηκε ενοικιαζόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 36χρονο άντρα, ο οποίος συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων, πλαστογραφία και κλοπή.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, σε έλεγχο που του έγινε και σε έρευνα του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με φυσίγγια, επιπλέον φυσίγγια στο ντουλάπι του συνοδηγού, τιμαλφή που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τη νόμιμη κατοχή τους ενώ επέδειξε πλαστό έγγραφο με διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας προκειμένου να παραπλανήσει τις αστυνομικές Αρχές.

Ο 36χρονος είχε παραβιάσει άδεια που του είχε χορηγηθεί τον Φεβρουάριο του 2017 από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας, όπου εξέτιε ποινή ισόβια κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, απόπειρα εκβίασης, απόπειρα παράνομης βίας και ακόμη μία απόδραση!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα