Θήβα: Σημειωμένο έναν σταυρό τάφου και την ώρα είχε στο ημερολόγιό του ο 28χρονος

Θήβα: Σημειωμένο έναν σταυρό τάφου και την ώρα είχε στο ημερολόγιό του ο 28χρονος
Περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του News 24/7, στο ημερολόγιο του 28χρονου βρέθηκε σημειωμένη στην χθεσινή ημερομηνία και στην ημέρα του Σαββάτου ένας σταυρός τάφου και η ώρα 08:00-Στα εγκληματολογικά το μαχαίρι που βρέθηκε στον νεροχύτη.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ NEWS 24/7

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Θήβας η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες το πρωί με τον θάνατο ενός 28χρονου μέσα στο σπίτι του και παρουσία του πατέρα του, με τον οποίο έμενε μαζί. Οι δύο άντρες, φέρονται να αντιμετώπιζαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 69χρονος πατέρας φέρεται να έπαιρνε την αγωγή του ενώ ο 28χρονος που είχε εμφανίσει ψυχολογικά προβλήματα τα τελευταία 8 χρόνια μετά την στρατιωτική του θητεία, το τελευταίο χρονικό διάστημα φέρεται να είχε πάψει να παίρνει την αγωγή του.

Περίπου στις 6 το πρωί του Σαββάτου, ο 69χρονος κάλεσε την Αστυνομία και τους είπε πως ο γιος του είχε τραυματιστεί σοβαρά από μαχαίρι. Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί που βρήκαν όντως αιμόφυρτο τον νεαρό με ένα βαθύ τραύμα στον θώρακα και κάλεσαν ασθενοφόρο που σύμφωνα με γείτονες έφτασε με καθυστέρηση.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Θήβας όπου δυστυχώς λίγο αργότερα κατέληξε. Στον νεροχύτη της κουζίνας βρέθηκε πεταμένο μέσα σε ένα κατσαρολάκι που είχε λίγο νερό και λάδι ένα μαχαίρι το οποίο κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε σε Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για ανάλυση. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς το μαχαίρι δεν ήταν πλυμένο, είχε αίματα πάνω και ήταν απλά πεταμένο στο κατσαρολάκι.

Ο πατέρας οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Θηβών όπου ακολούθησε πολύωρη εξέτασή του και σύμφωνα με τον ίδιο άκουσε κάποια στιγμή τις κραυγές πόνου του γιου του έτρεξε και τον βρήκε πεσμένο να αιμορραγεί και δίπλα στο χέρι του ένα μαχαίρι. Θεωρώντας ότι ο γιος του αυτοτραυματίστηκε, το άρπαξε όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς για να μην το πάρει ξανά ο γιος του και το πέταξε στον νεροχύτη με αποτέλεσμα να καταλήξει στο κατσαρολάκι.

Στην προσπάθειά τους να κατανοήσουν οι αστυνομικοί αν έχουν να κάνουν με ανθρωποκτονία ή αυτοκτονία και ελλείψει άλλων αυτοπτών μαρτύρων, έψαξαν ενδελεχώς την οικία, όπου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του News 24/7, εντόπισαν το ημερολόγιο του 28χρονου στο οποίο είχε σημειώσει στην χθεσινή ημερομηνία και την ημέρα του Σαββάτου έναν σταυρό τάφου και την ώρα 08:00.

Τα έως τώρα στοιχεία κάνουν την Αστυνομία να στρέφεται περισσότερο προς την εκδοχή της αυτοχειρίας, ωστόσο θα αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα γίνει αύριο στην Αθήνα και τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων για το μαχαίρι. Μέχρι τότε ο πατέρας του 28χρονου που είχε κληθεί για κατάθεση, αφέθηκε ελεύθερος και η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα